Haberler

Burun estetiği sonrası burun düşer mi? KBB Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Şimşek anlattı

Güncelleme:

KBB Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Şimşek, ameliyattan sonra burun düşmesi konusunda bilgi verdi. Şimşek, burun düşmesi olayının toplumda farklı algılandığını ve hekimler arasında ciddi bir durum olduğunu belirtti.

KBB Uzmanı Doç. Dr. Tuğçe Şimşek Haberler.com YouTube kanalında sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu.

Ameliyattan sonra burun düşer mi? sorusuna cevap veren Doç. Dr. Tuğçe Şimşek, "Burun düşmesi olayı toplumda farklı algılanıyor. Bizim gerçekten burun düşmesi dediğimiz olay hekimler arasında çok ciddi bir olaydır. Burunda bir enfeksiyon gelişir, kıkırdak erimesi meydana gelir, bir çökme meydana gelir. Doku kayıpları olur. Kıkırdak desteği tam yapılmazsa burun ucunda yine düşme meydana gelir. Hastalarımızın genelde kast ettiği şey, ameliyat sonrası burnun dik olup zaman içerisinde düşmesi. Hekim olarak biz onu ön görüyoruz. Tip bölgesinde 1-2 ml yükseklik azalması meydana geliyor ama bu burun düşmesi değildir." dedi.

Haberler.com / Melis Yaşar - Sağlık

Sağlık Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title