Haberler

Bir Dakika Yerime Geçer misiniz?

İSÖM 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü "Bir Dakika Yerime Geçer misiniz?" Film Galası etkinliği ile devam edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü "Bir Dakika Yerime Geçer misiniz?" Film Galası etkinliği ile devam edecek.

Hızlı akan toplumsal yaşamda, iş dünyası ve sosyal çevrenin, özürlülerin yaşamış oldukları güçlüklere dikkatlerini çekebilmek amacıyla İSÖM tarafından hazırlanan film, 05 Aralık 2011 Pazartesi (bugün) akşam 19.00-21.00 arası Cemal Reşit Rey Salonu'nda gösterime girerek ilk kez izleyici ile buluşacak.

Dramatik bir akışa sahip film; maliyet hesapları konusunda oldukça ketum olan ve yoğun bir çalışma temposuna sahip bir iş adamının, özürlülük deneyimi yaşamasıyla başından geçenleri konu alıyor.

Toplumsal duyarlılığı fiziki çevre konusunda arttırmayı hedefleyen film, İstanbul'un pek çok merkezinden gelen özürlü ve yakınlarının katılımıyla muhteşem bir Film Galasına ev sahipliği yapacak.

Karma Özür Gruplarından oluşan İSÖM-X Grubu "Bir Dakika Yerime Geçer Misiniz?" Film Galasında sonra sahne alacak. İSÖM-X Grubu Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Popüler Müzik ve Klasik Müzik parçalarını seslendirerek katılımcılara Film Galasından sonra unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Tarih: 05.12.2011 Pazartesi

Saat : 19.00 – 21.00

Yer : Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title