Haberler

Sabah Namazı Çıkışı 2 Kişinin Öldüğü Kaza Kameralara Yansıdı

Sabah namazı çıkışı 2 kişinin öldüğü kaza kameralara yansıdıANTALYA - Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde dün camide sabah namazını kıldıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Sabah namazı çıkışı 2 kişinin öldüğü kaza kameralara yansıdı

ANTALYA - Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde dün camide sabah namazını kıldıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabaha karşı Muratpaşa İlçesi Etiler Mahallesi Evliya Çelebi Caddesi yakınında bulunan camide sabah namazı kılan 74 yaşındaki Yaşar Esenboğa ve 73 yaşındaki Ali Seydi Cengiz, evlerine dönmek için yolun karşısına geçmek istedi. Mevlana kavşağındaki üst geçit yerine refüjden yolun karşısına geçmeye çalışan Esenboğa ve Cengiz'e, sürücüsü henüz belirlenemeyen beyaz renkli 07 CNT 11 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Esenboğa ve Cengiz yola savruldu. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine bölgeye polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Esenboğa ve Cengiz olay yerinde hayatlarını kaybetti. Polis ve sağlık görevlilerinin incelemesinden sonra Yaşar Esenboğa ve Ali Seydi Cengiz'in cenazesi Antalya Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından Esenboğa ve Cengiz'in cenazeleri yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

Kaza anı güvenlik kameralarında

Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken, dün kapalı olan işyerlerinden bugün kaza anının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, camiden çıkan Yaşar Esenboğa ile Ali Seydi Cengiz'in yolun karşısına geçmeye çalıştıkları görülüyor. Esenboğa ile Cengiz, tali yola geldikleri sırada hızla üzerlerine gelen otomobilden kaçmaya çalışıyor. Ancak otomobilin büyük bir hızla çarptığı Yaşar Esenboğa ile Ali Seydi Cengiz yola savruluyor. Daha sonra sürücünün durmak yerine olay yerinde ters şeritten kaçtığı görülüyor.

Sabah Namazı Çıkışı 2 Kişinin Öldüğü Kaza Kameralara Yansıdı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Muratpaşa Antalya Çelebi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

CHP'li vekiller, Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'e girerken ayağa kalktı ancak alkışlamadı

CHP'li vekiller Erdoğan salona girince 5 yıl sonra bir ilke imza attı

Kürsüde başka Meclis'te başka! Bahçeli, topa tuttuğu Özgür Özel'le tokalaştı

Dakikalar önce topa tuttuğu Özel'i karşısında görünce bambaşka davrandı

Yapıcıoğlu'ndan çok konuşulacak sözler: CHP'nin 6 okuna kaçakçılık da eklenir mi?

Yapıcıoğlu'ndan Özel'i küplere bindirecek sözler: CHP'nin 6 okuna bu da eklenir mi?

İZSU İzmir su kesintisi! 1-2 Ekim Konak, Karabağlar, Gaziemir su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? Gaziantep GASKİ su kesintisi! Şahinbey, Nizip, Oğuzeli 1-2 Ekim Ağustos GASKİ su kesintisi listesi! Sular ne zaman gelecek? Şiran Yıldız SK Serhat Ardahan Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Şiran Yıldız SK Serhat Ardahan Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ortahisar FSK Ünye 1957 Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ortahisar FSK Ünye 1957 Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, maç kaç kaç? Batlamaspor Erzincan Ulalar Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Batlamaspor Erzincan Ulalar Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? Tortum Spor Gümüşhane Sportif Faaliyetler CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Tortum Spor Gümüşhane Sportif Faaliyetler maçı ne zaman, saat kaçta, ka kaç? Ordu Galata Spor Arhavi 08 Spor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ordu Galata Spor Arhavi 08 Spor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kopuzlar Vakfı Veliköyspor Rize Özel İdare Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Kopuzlar Vakfı Veliköyspor Rize Özel İdare Spor maçı ne zaman saat kaçta Kars 36 Spor 1926 Bulancakspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Kars 36 Spor 1926 Bulancakspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, kaç kaç? CANLI maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİG MAÇLARI) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! Şampiyonlar Ligi maçları nereden izlenir? Rojin Kabaiş bulundu mu? SON DAKİKA! Rojin Kabaiş nerede kayboldu?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });