Haberler

Zafer Partisi İstanbul adayı Azmi Karamahmutoğlu: Mülteciler yüzünden Taksim Meydanı'na çıkamıyorsunuz

Güncelleme:

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Haberler.com stüdyosunun konuğu oldu. Karamahmutoğlu, İstanbul için projelerini anlatırken, kentteki mülteci sorununa değinerek "Hükümet mültecilere laf edeni suçluyor" ifadelerini kullandı.

"SIĞINMACILAR KAYIT DIŞI EKONOMİDEN BESLENİYOR"

Yerel seçime az bir süre kala, siyasi parti liderleri ve belediye başkan adayları projelerini açıklamayı sürdürüyor. Bu kapsamda Zafer Partisi İBB Başkan Adayı Azmi Karamahmutoğlu, Haberler.com YouTube kanalının konuğu oldu. Sunucu Melis Yaşar'ın sorularını yanıtlayan Karamahmutoğlu, "Sığınmacılar kayıt dışı ekonomiden besleniyor" diyerek İstanbul'daki güvenlik sorununa değindi.

"TAKSİM MEYDANI'NA ÇIKAMIYORSUNUZ"

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin artık güvenli olmadığını öne süren Karamahmutoğlu, "Asayiş kalmamış şehirde. Emniyet yok. Yaşadığınız kentin elde kalan birkaç meydanın bir tanesi olan Taksim Meydanı'na çıkamıyorsunuz."

"MÜLTECİ SORUNU HÜKÜMETİN İÇİMİZE SOKTUĞU BİR SORUN"

Mülteci sorununun hükümetin hatası olduğunu vurgulayan Karamahmutoğlu, sözlerine şöyle devam etti;

"İstanbul eğlence ve kültür hayatıyla bilinen bir şehirdi ve bunun yaşandığı yerlerden bir tanesi İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı'ydı. Şimdi oraya çıkamıyorsunuz ve biz bunu kendi elimizle yaptık. Bu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından kaynaklanan bir sorun değil. Dışarıdan gelen kaçaklardan, mültecilerden kaynaklanan bir sorun fakat hükümetin içimize soktuğu mültecilerden kaynaklanan bir sorun."

Haberler.com / Berkan Tayfun - Politika

Azmi Karamahmutoğlu Zafer Partisi İstanbul Hükümet Taksim Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title