Haberler

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan İYİ Partili Ağıralioğlu'na sert tepki

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan İYİ Partili Ağıralioğlu'na sert tepki Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan İYİ Partili Ağıralioğlu'na sert tepki

ÇANAKKALE - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir dizi etkinlik için geldiği Çanakkale'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Özdağ, "Bin yıldan bu yana Türklerin büyük bir bölümü Müslümandır ancak Türk tarihi İslam öncesinde de 4 bin yıla sahiptir. Hristiyan Türkleri veya Yahudi Türkleri veya herhangi bir dine inanmayan Türkleri Türk kabul etmemek, Yavuz Bey'in yapabileceği bir şey değildir. Yavuz Ağıralioğlu'yla kişisel temasımı İYİ Parti'den ayrılmadan kestim. Çünkü genel kurulda kendisine o zaman grup başkan vekiliydi dedim ki, 'Yavuz, Mecliste grup başkan vekilisin, sürekli kürsüdesin. Bu Suriyelilerin meselesini gündeme getirmiyorsun. Biraz da Suriyeliler konusunda konuş. Onların geri dönmesi için açıklamalarda bulun' dedim. 'Benim, Suriyelilerle ilgili hiçbir sorunum yok. Hatta gelmeleri iyi' dedi. Ben de şaşırdım. 'Neden iyi oldu?' dedim. 'Gerekirse Türkiye'nin 5 milyon da Türk getirebileceğini böylece anlamış olduk' dedi. Bu zeka karşısında o kadar şaşırdım ki bir daha Yavuz Ağabeyoğlu'yla hiç konuşmamayı tercih ettim. 5 milyon Suriyelinin gelmesine, 5 milyon da getirebiliriz diye sevinen bir kafanın kimin Türk kimin olmadığına, kimin insan bile sayılamayacağına karar vermeye hakkı yoktur. Haddi de yoktur. Bu açıklama son derece cahilce bir açıklamadır" dedi.

"Daha önce 'PKK Müslüman olsun, konuşalım PKK'yla' dediğini de biliyoruz"

Özdağ, "Daha önce bu arkadaşın 'PKK Müslüman olsun, konuşalım PKK'yla' dediğini de biliyoruz. Bölücü ama Müslüman olduğunu iddia eden Kürtçü örgütler var. Git o zaman HÜDAPAR'lılarla can ciğer kuzu sarması ol, belki de öyledir zaten. Git o zaman Hizbullahçılarla tavla oyna. Belki de oynuyordur zaten. Bu arkadaş, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Tarlamızı sürmüşler' açıklamasında tarlayı sürdüren kişidir. Kim olduğunu Büyük Birlik'te siyaset yapmış herkes çok iyi biliyor. Üzerine bir şey eklemeye gerek görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yavuz Ağıralioğlu Zafer Partisi Ümit Özdağ İYİ Parti Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title