Haberler

Yerlikaya'dan 1 Mayıs gösterilerinde görev yapan polislere teşekkür: Sizlerle iftihar ediyorum

Güncelleme:

CHP'nin yürüyüş yapacağını duyurmasına rağmen Taksim yasağından geri adım atmayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gösteriler sırasında görev yapan polislere teşekkür etti. Yerlikaya, "Kanunsuz gösteri ve yürüyüşüne karşı büyük bir ferasetle, sağ duyuyla karşı koyan; toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda, dünyadaki tüm polis teşkilatlarına örnek olan İstanbul'daki kahraman polislerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle iftihar ediyorum" dedi.

CHP ve DİSK'in 1 Mayıs için günler öncesinde yaptıkları yürüyüş açıklaması ve müzakerelere rağmen Taksim yasağı kararından geri adım atmayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, özellikle Saraçhane'deki Bozdoğan Kemeri civarında yaşanan olaylar sonrasında dikkat çeken bir mesaj yayınladı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN POLİSLERE TEŞEKKÜR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak İstanbul'da bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda görev alan polislere teşekkür etti.

"SİZLERLE İFTİHAR EDİYORUM"

Bakan Yerlikaya'nın resmi X hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde kanunsuz gösteri ve yürüyüşüne karşı büyük bir ferasetle, sağ duyuyla karşı koyan; toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda, dünyadaki tüm polis teşkilatlarına örnek olan İstanbul'daki kahraman polislerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. Milletimizin destek ve duası sizlerle."

Yerlikaya'dan 1 Mayıs gösterilerinde görev yapan polislere teşekkür: Sizlerle iftihar ediyorum

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanı İstanbul 1 Mayıs Taksim Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (14)

cavit dogan:

Sayın bakanım, bugün sarçhane'de Polislerimize sopalarla vuranlar ve kaldırım taşı söküp fırlatanları tek tek yakalayıp aynı vurdukları şeyler ile "Misli ile karşılık" uygulamasını yapmanızı önemle rica ediyorum. Bence Polislerimize en güzel teşekkür böyle olur..

164
34
yanıtYanıtla
Abdullah Karakaya:

Terör estirmeye çalışanlarla fırsat vermeyin bakanım çok iyi çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun Allah Polisimizi Askerimizi korusun

116
23
yanıtYanıtla
Fatma Olğun:

Rabbim askerimize polisimize ve Türkiye için iyi niyetleriyle çalışan Tüm kurumlara Rabbim sağlıklı hayırlı bereketli ömürler versin Allah razı olsun onlardan Rabbim ayaklarına taş degdirmesin

79
9
yanıtYanıtla
ZAZA Burak:

Ali Yerlikaya anayasayı ihlal etiği için hakinda soruşturma açılması lazım. 1 mayis taksimde kutlanabilir diyor anayasa

24
52
yanıtYanıtla
Sefer Aydın:

Polis canımızdır. Polise kalkan eli kırarız.

43
17
yanıtYanıtla
Raşid Polat:

sayın bakanım sağolun. gorevimiz. 2. sark 2025te kalkacak dendi bi gelisme varmiydi acaba :)

29
20
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Cok isi var simdi..

yanıt17
yanıt6
Gökhan Ccc:

çalışmalar devam ediyor ama zamani belli değil 2050 belki

yanıt11
yanıt2
Ferit Garipoğlu:

bence de kaldırılmalı polis memleketinde çalışabilmeli bekçi çalışır Tapu müdürü çalışır zabıta çalışır polis neden çalışmasın ??

yanıt3
yanıt1
Mstf Byzt:

Sadece kuru kuru iftihar olmaz hakkını ver sayın bakan özlük haklarını çalışma saatleri maaş düzenlemesi Media kavramı mobingsiz meslek adaletlerle amirler say say bitmez bunlar çözüm bul sayın bakan…

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title