Haberler

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları için sokağa inince ortalık karıştı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, seçim çalışmaları için sokağa indi. Başkan Ergün, kendisini gören vatandaşlardan ağır eleştiriler alınca ortalık karıştı. Başkan Ergün hakkında Manisa sokaklarına "Kayıp bulundu. 5 senedir haber alınamayan Cengiz Ergün, seçimin başlamasıyla Manisa'da göründü" ifadeleriyle afişler asılmıştı.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler iyiden iyiye yaklaşırken, adaylar da seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu doğrultuda Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün sahaya inerek sokağın nabzını tutmak istedi. Seçim çalışmaları için Manisa Sarıgöl'e giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün vatandaşlardan ağır eleştiri alınca ortalık karıştı.

HAKKINDA SOKAKLARA "BULUNDU" AFİŞİ ASILMIŞTI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, hakkında Manisa sokaklarına asılan "Kayıp bulundu" afişleriyle gündeme gelmişti. Ergün'ün fotoğrafının yer aldığı ilanda "5 senedir haber alınamayan Cengiz Ergün, seçimin başlamasıyla Manisa'da göründü" ifadeleri yer alıyordu.

Yerel Seçimler Öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Vatandaşlardan Ağır Eleştiri

Yerel Seçimler Öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Vatandaşlardan Ağır Eleştiri

Yerel Seçimler Öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e Vatandaşlardan Ağır Eleştiri

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cengiz Ergün Manisa 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (18)

Askin Polat:

O zaman önce imamdan başlıyalım 5 senedir nerde

165
121
yanıtYanıtla
Serhat bulut :

Senin o aklının alamiycagi her yerde.partizanlik yapma işine bak trol seni..Çok sevdiklerin 20 yıl ne yaptiki şimdi ne yapacak

yanıt30
yanıt56
Pole star:

Serhat partizanlık yapma derken... Bu yorumunda sen partizanlık yapmıyor musun? Yani sende trolsun

yanıt28
yanıt8
Güvenilir Adam:

Kendisini tanımam ,böyle bir haber yapıldıysa başkan kesinlikle akp den değil. Bunu ancak malum parti yapar. Malum partili olsa idi zate bu haber yapılmazdı.

125
94
yanıtYanıtla
muhammed karakış:

Mhp li. Ve hakkindaki iddialar sonuna kadar dogru. Ben manisaliyim. Adam 5 yildir manisada yok. Sözde baskan. Bu secimde ba bayyy cengoooo????

yanıt30
yanıt7
Mehmet Vatandaş:

akp li değil ama malum partiden yani ortağı olan mhp den :)))

yanıt45
yanıt6
Güray Dilli :

Ben mi yanlış gördüm veya biliyorum. Sayın Cbaşkanı Manisa'yı kurtarmaya geldik derken yanında MHP li Belediye Başkanı durmuyor muydu. Kimden kurtaracaklar ,anlamadım

128
15
yanıtYanıtla
muhammed karakış:

Hahahaha

yanıt25
yanıt5
İsmail Doğan:

Ortalıkta görünmesi önemli değil icraat önemli bence.ortalikta görünen bı kişi var her gün tvlerde ama icraat sıfır.ulke ekonomi bitik.

62
21
yanıtYanıtla
Onur Burak GüL:

Bunu bazı bozuk zihniyetler anlamazlar kardeşim memeleket çalışma olmasın gelsin onlarla çay içsin başkan olsun zaten herkezin adayida bu zihniyetle seçili

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title