Haberler

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yılın İdarecisi Seçildi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla düzenlenen törende 'yılın idarecisi' seçilerek, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü aldı. Beşikci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödülünü aldığı törende, vatandaş odaklı belediyecilik ve kamu hizmetlerini sunmaya gayret ettiğini belirtti ve teşekkürlerini iletti.

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla 81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen törende "yılın idarecisi" seçilerek, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü aldı.

Yılın idarecisi seçilen Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Vali Dr. Mehmet Vecdi Gönül Güvenlik Hizmeti Ödülü'nü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Göreve geldiği ilk andan itibaren Yenişehir ilçesinde vatandaş odaklı belediyecilik ve kamu hizmetlerini sunmaya gayret ettiğini belirten Beşikci, kapılarının tüm vatandaşlara daima açık olduğunu söyledi. "Öncelikle beni bu ödüle layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya ve tertip komisyonunda yer alan değerli büyüklerimize saygımı ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diyen Beşikci, "Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın tensipleri ile başladığım görevimde hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projeler hayata geçirmeyi, birebir vatandaşlarımızı ziyaret ederek istek ve şikayetlerini yerinde çözmeyi, dezavantajlı kesimin sosyal, eğitsel, kültürel ve ekonomik eksikliklerini gidererek daha çok gönüllerinde yer edinmeyi önceledim. Yenişehir Kaymakamlığımız ve belediyemiz ile birlikte Yenişehir ilçemize en kaliteli kamu hizmetlerini sunmaya, ilçemizin fiziksel ve mimari yapısını iyileştirerek güzel ilçemizi cazibe merkezi haline getirmeye ve sürdürülebilir projeler üretmeye çalıştık. Hizmetlerimizle birçok hemşehrimizin kalplerinde yer edindik, bizi çok sevdiler, biz de bu sevgilerine layık olmak için büyük bir özveri ile çok çalıştık. İdareci olmak da bu demektir. Tekrar Cumhurbaşkanımıza, valimize ve birlikte çalıştığım ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Vecdi Gönül Diyarbakır Yenişehir Güvenlik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title