Haberler

"Yeniden Refah seçimden önce adaylarını çekecek" iddiasına Mehmet Altınöz'den jet yalanlama: Bu tür iddiaları şiddetle kınıyoruz

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'nda esnaf ziyareti sırasında açıklama yapan Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Mehmet Altınöz, "Yeniden Refah Partisi seçimden önce adaylarını çekecek" iddiasını değerlendirdi. Altınöz, iddiaların yalan olduğunu ifade ederek, "Adaylıktan çekilmemiz söz konusu değil. Bu tür iddiaları şiddetle hem kınıyoruz, hem de bu iddia sahiplerini ispata davet ediyoruz." dedi.

"Yeniden Refah Partisi seçimden önce adaylarını çekecek" iddiaları sonrası Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Mehmet Altınöz'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Altınöz, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Adaylıktan çekilmemiz söz konusu değil. Bu tür iddiaları şiddetle hem kınıyoruz, hem de bu iddia sahiplerini ispata davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İstanbul Beyoğlu'nda esnaf ziyareti sırasında açıklama yapan YRP İstanbul adayı Mehmet Altınöz, YRP adaylarının seçimden önce adaylıktan çekileceği yönündeki iddiaları değerlendirdi.

"ADAYLIKTAN ÇEKİLMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Sözlerine "Bu bir zorunlu açıklamadır." diyerek başlayan Altınöz, "YRP'nin İstanbul, Ankara, İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarının, adaylıktan çekileceğine ilişkin çeşitli iddiaları kamuoyu gündeminde görmüş olduk. Açık ve net bir şekilde ifade ediyorum ki, adaylıktan çekilmemiz söz konusu değil. Bu tür iddiaları şiddetle hem kınıyoruz, hem de bu iddia sahiplerini ispata davet ediyoruz. Bilgi dahilinde bunu ifade ettiklerini söylüyorlar, biz buradayız." ifadelerini kullandı.

"31 MART AKŞAM İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'İ KAZANACAĞIZ"

Altınöz, açıklamasının devamında, "Bizim teşkilatımızın sahadaki heyecanını söndürmek isteyenlere açık ve net bir şekilde mesaj veriyoruz: Bizim önümüzde hiçbir güç duramaz. Çok canlı ve heyecanlı bir şekilde çalışıyoruz. Bütün kademelerimizle sahadayız. Son 27 günde bu çalışmalarımızı inşallah daha da artırmak suretiyle bizi sahada daha fazla göreceksiniz. İnşallah 31 Mart akşamı YRP olarak İstanbul, Ankara, İzmir'i kazanacağız. 1 Nisan'da da inşallah bu büyükşehirlerde inşallah devir teslim töreni yapacağız Allah'ın izniyle." dedi.

CANLI YAYINDA SES GETİRECEK "ADAYLIKTAN ÇEKİLME" İDDİASI

Eski AK Parti Tokat Milletvekili Resul Tosun katıldığı TV 100 canlı yayınında çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Tosun, "Tıpkı Muharrem Beyin (İnce) adaylıktan çekildiği gibi Yeniden Refah Partisi adayları seçimden önce İstanbul'da Murat Kurum lehine, Ankara'da Turgut Altınok lehine ya da İzmir'de Hamza Dağ lehine çekilirse sürpriz olmaz." demişti.

"SEÇİMİN KADERİ DEĞİŞİR"

Program sunucusunun "Bu bir tahmin mi bilgiye dayalı mı söylüyorsunuz?" sorusu üzerine Resul Tosun, "Evet bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum." demişti. Sunucu bu yanıt üzerine "O zaman seçimin kaderi değişir." ifadelerini kullanmıştı.

ERBAKAN "ÇEKİLMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL" DEMİŞTİ

Öte yandan önceki günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gazeteci Murat Yetkin'le yaptığı röportajda, partisinin adaylarının geri çekilmesi olasılığının olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine "Çekilmemiz söz konusu değil. Artık çekilirsek AK Parti'nin yedek lastiğine döneriz." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yeniden Refah Partisi Mehmet Altınöz İstanbul Beyoğlu Gündem Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (12)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Yapmadığınız iş değil çünkü. İstediğini alınca yine dönersiniz. Alışkanlık yapmasın dikkat edin.

48
27
yanıtYanıtla
Yusuf Bozkurtgil:

ne güzel iş cb seçiminde ittifak yap sonra sütten çıkmış ak kaşık ol çok haklısınız beyefendi

yanıt2
yanıt0
Tamer Çakır:

akp sonrası refah partisi iktidar olacak geri çekilirse iyi parti gibi son şeçimi olur

39
21
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Anlaşır istediğini alırsa çekilebilir,ne var bunda siyaset de yüzlerce örneği vardır bunun

3
23
yanıtYanıtla
salih dağ:

20 yıllık bir akpli olarak diyorum ki, artık milletin sabrı toleransı bitti akp ye olan umudu güveni kayboldu ,son 2 seçimde memleketin bekası için milli bir muhalefet olmadığı için mecburen oy verdi ,lakin belediyelerde daha önce uyardı istanbul ankara gibi büyük belediyeler gitti bu seçimde çok ağır bir fatura bekliyor akp yi ,akp belediyelerinin hataları sayın başkanın ekonomi ,mülteci sorunlarını çözmek biryana sorunun giderek arması akp seçmenini yıprattı ,

19
5
yanıtYanıtla
esrefpasali:

yalanla gercekleri sakliyarak nereye kadar? para yok para yok , sarayin gunluk masrafi nedir? nisan 2024 te ikinci astronotumuz uzaya gidiyor, 55.milyon verdik, bir 55 milyon dolar daha 7 deney icin... gidilmesin demiyorum neptune gidelim, adaletli geliri sagliyalim gunese ilk biz gidelim, emekli kira parasina gecinmeye calisiyor, enflasyon 60/70 ciftci hayvanci esnaf emekli kan agliyor, enerjiye 3 gunde bir zam AKP ayagina SIKIYOR...

yanıt11
yanıt1
Yakup SGZ:

Artık ittifak istemiyoruz Kimsenin yedek lastiği değiliz Her daim Yeniden Refah Partisi ????

10
3
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Çakma milliler hepsi !!!!

3
1
yanıtYanıtla
Yasin AYDIN:

YenidenRefahPartisi Geliyor Iktidara haberiniz olsun Mehmet ALTINÖZ BUYUKSEHIRE Faruk BAĞCI Bagcilara İnşallah Milletimizin yüzü gülecek Çünkü Refahli Günler geliyor

2
1
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

anlaşamadığınız ıcın cekılmeye bılırsınız ama anlastıgınızda kesınlıkle cekılırsınız..akp nın arka bahcesısıniz

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title