Haberler

Bomba kulis: Yeniden Refah'ta İstanbul için Elif Erbakan'ın aday olacağı kesinleşti

Güncelleme:

Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da kıyasıya rekabet yaşanacak. İstanbul için DEM Parti'nin aday çıkarmasının ardından gözler AK Parti ile ittifakta anlaşamayan Yeniden Refah'a çevrildi. İstanbul adayını yarın saat 11'de açıklayacak olan Yeniden Refah partisinde, kulislere düşen son bilgilere göre Elif Erbakan ismi kesinleşti.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere az bir zaman kala partilerin adayları da son halini almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti ile ittifak yapmayacağını açıklayan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediye için göstereceği aday merak konusu. Siyaset kulislerine düşen bilgilere göre İstanbul adayının Elif Erbakan olacağı kesinleşti.

Yerel seçimlere sayılı günler kala İBB Başkan adayları belli oluyor. CHP'nin Ekrem İmamoğlu ile yola devam edeceğini açıklaması sonrası AK Parti, Murat Kurum'u aday olarak gösterdi. İYİ Parti'nin Buğra Kavuncu'yu, Zafer Partisi'nin Azmi Karamahmutoğlu'nu DEM Parti'nin ise Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'yi aday göstermesi sonrası gözler YRP'ye çevrildi.

AK Parti ile ittifakta anlaşamayan Yeniden Refah Partisi'nin kulislere düşen son bilgilere göre İBB Başkan adayı olarak Necmettin Erbakan'ın kızı ve Fatih Erbakan'ın ablası Elif Erbakan'ı göstereceği kesinleşti.

ADAYLIĞI YARIN AÇIKLANACAK

Elif Erbakan'ın adaylığının yarın 11.00'da Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısında duyurulması bekleniyor.

Bomba kulis: Yeniden Refah'ta İBB adaylığı için Elif Erbakan'ın adaylığı kesinleştiElif Erbakan

YARIN ANKARA VE İZMİR ADAYLARI DA AÇIKLANACAK

Yerel seçim çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi'nin seçim beyannamesi 10 Şubat Cumartesi günü açıklanıyor. Ankara Atatürk Spor Salonu'ndaki aday tanıtım programında başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm il belediye başkan adayları duyurulacak. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açıklayacağı beyanname "Ahlaklı Belediyecilik" başlığıyla açıklanacağı öğrenildi.

Beyanname, 22 başlık ve 100 maddeden oluşacak. Çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar, engelliler için ayrı başlıkların olduğu beyannamede uyuşturucu ve LGBT ile mücadele, sokak köpekleri sorunu gibi toplumun önemli kesiminin şikayetçi olduğu hususlara değinilecek. Beyannamede kentsel dönüşüm, yoksullukla mücadele, nepotizm ve şeffaf belediyecilik gibi hususlara özel olarak yer verilecek.

Bomba kulis: Yeniden Refah'ta İstanbul için Elif Erbakan'ın aday olacağı kesinleştiYeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan

Beyannamede Yeşil şehirler, kentlerde kreş hizmetleri, sadece kadınların kullanabileceği toplu ulaşım araçları, orman parkları, e-spor ve drift pistleri gibi vaatler de yer alacak.

ELİF ERBAKAN KİMDİR?

Türk siyasetinin önemli isimlerinden ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kızı olarak dünyaya gelen Elif Erbakan, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ile kardeştir. Elif Erbakan, lise eğitimini Bahçelievler 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, ardından lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Elif Erbakan, daha önceki seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmasına karşı çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

DEM Parti AK Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (64)

Mark Kolçak:

İslam çok güzel bir dindir ancak Kainat'ın şans eseri olarak var olmuş olduğunu söylemiyor. Bence İslamı düzeltmek veya belki yeni bir din kurmak lazım Türkiye'de. Kainat'ın ŞANS ESERİ var olmuş olduğu söylenmeliki tüm ülke ve tüm dünya düzelebilsin.

13
278
yanıtYanıtla
Hsn:

Mark,yok yokken kendisini nasıl varlık alemine çıkarıyor?yokluğun varlık alemine çıkabilmesi için hayat sahibi irade sahibi birisine ihtiyaç var ki onu yokluktan varlık alemine çıkarabilmeyi irade etsin,şans ta ilim irade güç hayat var diyorsan bunu kanıtlarmısın?

yanıt34
yanıt3
Fahri Kösedağlı:

Bir köy muhtarsız olmaz, bir iğne ustasız olmaz, sahipsiz olamaz, bir harf kâtipsiz olamaz; biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur?

yanıt48
yanıt3
Halil Yerlikaya:

Şans eseri insan olmuşsun ,acaba şansın olmasa ne olurdun merak ettim .yazık çok yazık

yanıt236
yanıt17
Mark Kolçak:

Şans eseri var olmamış olsaydı.. şu an YOKDUK yani herhangi bir şey değildik. Bir taş bile değildik. Toprak bile değildik. Enerji bile değildik. Ruh bile değildik. Düpe düz YOKDUK. Yani HİÇLİKDEYDİK olurdu.

yanıt15
yanıt122
Zübeyir Kıvrak:

MARK KOLÇAK::: SAPIKLIK VARMI SENDE????

yanıt121
yanıt10
Mark Kolçak:

Acaba "Sarsıntı" demek istemişin olabilirmi ? Mutlaka hepimizde sarsıntı varki hiçliğie huzurluca kaybolamıyoruz. Yani eğer Kainat şans eseri var olmuş ise ve hiçliğe HUZURLUCA dönmesi gerekiyorsa ancak dönemiyorsa yani eğer HALEN var isek.. demekki yapamıyoruz ve yapamamamızın sebebi mutlaka hepimizde bir SARSINTI nın olmasından dolayıdır olabilir.

yanıt6
yanıt57
Osman Tokgonul:

Mark Kolçak kardeş , tamam sen bir Aristo'sun, Tales'sin , Eflatun , Pisagor, Sokrates'sin ... Kardeş , sen bize göre değilsin . Tamaaaamm , sen büyüksün deee . Biraz kenarda oynasan . Hı kardeş . Ne dersin ?

yanıt70
yanıt8
Osman Öner:

İşte bu babanın siyasi mirasına sahip çıkın

58
83
yanıtYanıtla
Mustafa Korkut:

Çıktılar zaten altınları arsaları bölüştüler.Nadil haberin olmadı Osman Aga

yanıt19
yanıt6
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title