Haberler

Yeniden Refah Partisi Düzce adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması sırasında vatandaşla tartıştı

Güncelleme:

Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Davut Güloğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği bir kahvehanede bir vatandaş ile tartıştı. Elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüyen Güloğlu'nu, araya giren vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Düzce Belediye Başkan adayı türkücü Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında kahvehanede bir araya geldiği vatandaşlardan biriyle tartışıp, elindeki mikrofonu fırlatarak vatandaşın üzerine yürüdü. Tartışma kahvehanede bulunanların araya girmesiyle sonlandırıldı.

Yeniden Refah Partisi Düzce adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması sırasında vatandaşla tartıştı

"GAZETECİLER BİZİ TEHDİT EDİYOR"

YRP Düzce Belediye başkan adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması kapsamında Çay Mahallesi'nde bir kahvehaneye giderek vatandaşlara hitap etti. Burada, Düzce'deki yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini öne süren Güloğlu, "Siz farkında değilsiniz. Düzce'de büyük baskı var. Siz bunu yaşamıyorsunuz. Evime 20 polis geldi. 'Yanlış oldu' deyip geri gittiler. Emniyet Müdürümüz ile görüştük. Özür dilediler. Resimler asıyoruz, söküyorlar. Gazeteciler bizi tehdit ediyor. 'Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün' diyorlar. Her gittiğim yerde söylüyorum. Tümü beni tehdit ediyor." dedi.

Yeniden Refah Partisi Düzce adayı Davut Güloğlu, seçim çalışması sırasında vatandaşla tartıştı

MİKROFONU FIRLATIP VATANDAŞIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bunun üzerine kahvehanede bulunan mahalle sakinlerinden biri Davut Güloğlu'na "Kim o gazeteciler, açıkla da bilelim." dedi. Davut Güloğlu ise "Seni buraya tuttular da mı gönderdiler?" dedi. Vatandaş da "Beni satın alacak para yok." diye cevap verdi. Güloğlu elindeki mikrofonu fırlatıp vatandaşın üzerine yürüyünce kahvehanede bulunanlar araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Yeniden Refah Partisi Davut Güloğlu Düzce Yerel Magazin Politika Güncel Haberler

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Bakmadan Geçme

30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

500

Yorumlar (27)

Cengiz Asiliskender:

Densizligin adi ozguven olmuş, ayıptır, Davut hakli

218
335
yanıtYanıtla
Bir garip yolcu:

Neden isim vermesi icin zorluyosun kardeşim...adam meramını söylüyor yayin organlari para istemis ...ver ki seni reklam yapalim demis ...sen orda isim ver diyosun hedef gostermesini istiyosun olmas yanlış toplumun içinde sorulacak soru değil...

190
279
yanıtYanıtla
Gerçekçi Olalım:

vatandaşın istediği şeffaf siyaset, adayın mağduriyet siyaseti yapıp yapmadığını nereden bileceğiz, birde söylemek istemiyorsa bile davranış şekli ve üslubu bu mu olmalı...

yanıt242
yanıt38
Spectrum:

Keşke herkes bildiği işi yapsa

433
23
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Gazetecileri akepe adaylarina da bu kadar cesur gormek isteriz.Buzuk yerse

288
106
yanıtYanıtla
BILGI BIRIKIM:

davut güloğlu gibi karadeniz fırtınası türk milletinin gönlünde taht kurmuş yaptığı sayısız eserlerle bu milletin ruhunu şenlendirmiş kimi zaman moral vermiş adı sayılır sanatcıya karşı nasıl lakayıt lakayıt konuşuyor hadi sanatcılığına saygı duymuyorsun yaşca büyük olan davut güloglu kardeşimize karşı nasıl terbiyesiz bir uslupla konuşuyor bu yaptığın hareketi birde HDP li veya DEMLİ yada MHP li bir millet vekilini toplumun içinde saygısız bir uslupla yapta görelim pravakatör kardeş erkekligini

92
248
yanıtYanıtla
özen66:

bu ulkeye yapmıs oldugu ve mılletın faydalandıgı bir eserini söylermısın?

yanıt204
yanıt27
Aykut Kalanoğlu:

Siyasetçi sabırlı olur sert kırıcı olmaz ! kimse kimseyi tehdit edemez madem seni tehdit ediyorlar o zaman tüm Türkiye'deki muhalefet adaylarını da tehdit ediyorlardır varmı başka tehdit edilen adaylar gazeteciler tarafından polis tarafından duyanlar görenler varmı ?

yanıt66
yanıt14
Blackened:

Güleyum katula katula yaptığın şu yoruma :))

yanıt40
yanıt6
Muhalif:

Oy nurcanım nurcanım

179
15
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title