Haberler

Yeni başkan talimat verdi! Zabıtalar Patnos'taki hurdacıları tek tek dolaşıp belediye araçlarının parçalarını arıyor

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde DEM Parti'den AK Parti'ye geçen Ağrı Patnos'ta Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın zabıta ekiplerine çok konuşulacak bir talimat verdi. Belediyeye ait araçların parçalanarak motorları, lastikleri ve yedek parçalarının satıldığını tespit eden Taşkın'ın talimatıyla zabıta ekipleri, ilçedeki hurdacıları tek tek dolaşarak belediyeye ait araçların parçalarını aradı. Ekipler, ellerinde araç parçası listeleriyle hurdacıları kontrol etti.

Ağrı Patnos'ta 31 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanlığını oyların yüzde 38.15'ini alıp belediye başkanı seçilen AK Partili Abdulhalik Taşkın göreve başladı.

PARÇALANAN ARAÇLARIN LASTİK VE MOTORU SATILMIŞ

Dem Parti'den belediye yönetimini devralan Taşkın, yaptığı incelemede belediyeye ait araçların parçalanarak motor, lastik ve yedek parçalarının satıldığını belirledi.

Yeni başkan talimat verdi! Zabıtalar Patnos'taki hurdacıları tek tek dolaşıp belediye araçlarının parçalarını arıyor

BELEDİYEYE AİT ARAÇLARIN PARÇALARINI ARIYORLAR

Parçaları satılan iş makinesi, kamyonet, tanker, cenaze aracı, belediyeye ait parklara çekildi. Başkan Taşkın'ın talimatıyla zabıta ekipleri, ilçedeki hurdacıları tek tek dolaşarak belediyeye ait araçların parçalarını aradı. Ekipler, ellerinde araç parçası listeleriyle hurdacıları kontrol etti.

Yeni başkan talimat verdi! Zabıtalar Patnos'taki hurdacıları tek tek dolaşıp belediye araçlarının parçalarını arıyor

BAŞKAN TAŞKIN: BU ARAÇLAR BU MEMLEKETE HİZMET İÇİN VAR

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, "Belediyemize ait araçların parçalanarak motorları, lastikleri ve yedek parçalarının satıldığı tespit edildi. Bunun üzerine zabıta ekipleri, hurdacılara yönelik denetim ve arama çalışmaları yapmaya başladı. Bu durum kabul edilemez. Bu araçlar bu memlekete hizmet vermek için var. Bu durum, son derece üzücü ve kötü. Konunun takipçisi olacağım ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını sağmayacağım" dedi. Ekiplerin hurdacılarda araştırmaları devam ediyor.

Yeni başkan talimat verdi! Zabıtalar Patnos'taki hurdacıları tek tek dolaşıp belediye araçlarının parçalarını arıyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Abdulhalik Taşkın DEM Parti AK Parti Patnos Zabıta Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

YILDIRAY YILDIRIM:

bunlar vatan haini

492
284
yanıtYanıtla
M. B.:

Vatan haini az olur aklımdan geçenleri bir bilsen….

yanıt124
yanıt11
Vatan Aşığı:

Ve ne yazık ki bu gibi ihanetlere müstahak bir milletiz. Duyduğumuz, gördüğümüz her türlü yolsuzluğu destekleyen ve bunlara kulak tıkayıp, göz yuman bir milletiz. Yok abi, bizde bu sağ kafa, sol kafa, bölücü kafa olduğu sürece, bu ülke ne düzelir ne de bir adım ilerleyebilir..

yanıt99
yanıt1
Mustafa Yörükoglu:

Hayır nasıl dersin sen bunu İstanbukda ,Adana da mersin de chpeli belediye başkanlarına oy verirken demokrasi idi adı.Aşkolsun bak olmuyo ya böyle.Sözünü geri al çabul.

yanıt1
yanıt0
Bükücü:

HDP şimdiye kadar buralara ne yaptı? nasıl geliştirdi de şimdi de DEM Parti'den ne gibi bir beklentileri var bu insanların?

190
209
yanıtYanıtla
AKREP KRAL:

başlığı iyi okumamışsım

yanıt38
yanıt14
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Bir ülkede insanlar geçim derdinde ise ahlaksızlık da hırsızlık da çoğalır maalesef!

66
186
yanıtYanıtla
Yahya Çetinkaya:

satan belediye... belediye ne ara geçim derdine düştüte kendi araçlarını parça parça satıyor.

yanıt168
yanıt6
Tırpan:

geçim ne alaka Belediyede maaş alan insanlar yapıyor bunu

yanıt146
yanıt2
Sabahattin Polat :

Satmışsa kayyum satmıştır, bunların bütün belediyelerine kayyum atanmıştı

206
32
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title