Haberler

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e çağrı: İstifa etmeleri gerektiğini düşünüyorum

Güncelleme:

Seçim öncesi İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı canlı yayında muhalefeti topa tuttu. Ağıralioğlu, "Kılıçdaroğlu ve Akşener'in istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum. Meral Hanım bu sonuçları bilen taraftı, Kılıçdaroğlu kazanacaklarını ümit eden taraftı. Akşener başarmanın yüzde 0 olduğunu bildiği halde, masadan kalktığı halde bunları yaşadı" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkıp İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu, seçimlerden mağlubiyetle ayrılan Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in istifa etmesi gerektiğini söyledi.

"İSTİFA ETMELİLER"

Ağıralioğlu, "Genel başkanlar kalacak. Kılıçdaroğlu ve Akşener'in istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum. Meral Hanım bu sonuçları bilen taraftı, Kılıçdaroğlu kazanacaklarını ümit eden taraftı. Akşener başarmanın yüzde 0 olduğunu bildiği halde, masadan kalktığı halde bunları yaşadı" dedi.

"KILIÇDAROĞLU ÜZERİNE ODAKLAŞAN BİR SÜREÇ YAŞADIK"

Ağıralioğlu şunları söyledi: "Kemal Bey neyi eksik yaptı yerine, Kemal Bey üzerine odaklaşan bir süreç yaşadık. Seçmen hassasiyetleri doğru okunamadı eşittir Kemal Kılıçdaroğlu. İktidarın yapamadığı onca şey vardır avantajdır duygusunun tek olmadığı eşittir Kemal Kılıçdaroğlu. Değişim umudu bu kadar canlıyken kazanılamaz stratejisinin bir adı vardı Kemal Kılıçdaroğlu. Ben şuna şaşırıyorum sanki ilk defa yeniliyorlarmış gibi. Yol kazası gibi davranan insanları görünce oy veren insanlara saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

"10 SEFERDİR KAZANAMIYOR"

Kemal Kılıçdaroğlu 10 seferdir kazanamıyor. CHP siyaset kurmayları için bizim alıştığımız bir şey var. Seçime 3 5 ay kala kazanıyoruz umut olarak pompalayan sonra da hiçbir şey olmamış gibi bir kadro. Tencere iktidarı deviremedi. Seçmenin sandığa itimatı kaybedilecek diye korkuyorum ben. Kendi hedeflerin çok uzağına düşmesine rağmen düzeltme imkanını seçmen Tayyip Bey'e vermiştir. 20 yıl art arda bütçe yapma imkânı kimseye kısmet olmamıştır. Bu bir başarıdır. 48 oy verenler için başarıdır, bizi duymaz adamlara rağmen değişimin arkasında duranların başarısıdır. 52 kadar 48'i de değişim umudunun heder edildiği bir kadroya heba olması."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (5)

Hacı Şembeki:

Secim yenilgisinde Guinness Rekorlar kitabina girmesi muhtemel Yenilgidaroglu ve saz ekibi istifa etmeli... Sonra suçlu , koyun seçmen ,Diktatör başkan vs vs .... her zaman iktidar ve seçmeni suçlanıyor.

26
4
yanıtYanıtla
mertcee27:

kılıçdaroğlu nun koltuk ve iktidar sevdası dünyada eşi benzeri görülmemiştir. Sadece diktatör bir yönetim tarzında görülen sistemdir. CHP kurultayı bunu görmüyor mu, görmek mi istemiyorlar veya karar başka seviyede mi veriliyor?

23
4
yanıtYanıtla
kagan soylu:

20 yıldır bütçe yapıyorda millet gırtlağına kadar borca battı

9
16
yanıtYanıtla
Mehmet Ali:

Senin gibi liderini yarı yolda bırakıp kaçanlar, aslında bu hezimetin baş sorumlularıdır.

2
9
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben bu seçimin dürüstçe yapıldığına kesinlikle inanmıyorum mültecilere vatandaşlık verilerek oy kullandırıldı doğuda toplu oy kullandırılarak seçimin dürüstçe yapılmaması sağlandı kılıçtaroğlunun en önemli hatası sandıklara sahip çıkamamasıydı

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title