Haberler

Yargıtay tarafından cezaları onanan Canan Kaftancıoğlu meydan okudu: İktidarı göndereceğiz

Güncelleme:

Yargıtay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı cezaları onadı. Bu karar sonrası sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Kaftancıoğlu, "Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz" dedi. Kaftancıoğlu, CHP lideri ile saat 18.00'de ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı. Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü. Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezaların toplamının ise 4 yıl 11 ay olduğu belirtildi.

"HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYINCAYA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM"

Bu karar sonrası gözlerin çevrildiği Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Fazıl Say'ın babasının cenazesi için gittiği Ankara'dan İstanbul'a dönüş yolunda haberi aldığını belirten Kaftancıoğlu, "Değerli dostlar, kıymetli yol arkadaşlarım merhaba. Size Ankara-İstanbul yol arasından sesleniyorum. Bugün defnettiğimiz çok kıymetli aydınımız müzikolog ve yazar Ahmet Say'ın cenaze töreninden dönerken Yargıtay'dan kararın çıktığı bilgisi sizler gibi bana da ulaştı. Burada mesele Canan Kaftancıoğlu'na ne ceza verildi, nasıl verildi meselesinin ötesinde bu ülkede hukukun geldiği nokta ve hukuksuzluğun hepimize yaşattığı mağduriyet. Bundan dolayı, merak eden, arayan, soran dostlarıma şunu söylemek isterim ki; biz, iktidardaki kötülüğü gönderinceye kadar bu ülkede sadece Canan Kaftancıoğlu için değil, 4 milyon için hukuku ve hukukun üstünlüğünü yeniden sağlayıncaya kadar her şekilde çalışmaya, çalışmaya ve çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

"İKTİDARDAKİ KÖTÜLÜĞÜ ÖRGÜTLEYEREK GÖNDERECEĞİZ"

Kaftancıoğlu sözlerini şöyle sonlandırdı: "Şimdi İstanbul'a giderek yine çalışmaya devam edeceğim. Asla ve asla umudunuz kaybetmeyin. İktidardaki kötülüğü bizler umudu örgütleyerek göndereceğiz. İşte o zaman bu ülkede gerçek adalet ve gerçek hukuk tesis edilmiş olacak. Hepinizi kocaman kucaklıyorum"

Yargıtay tarafından cezaları onanan Canan Kaftancıoğlu meydan okudu: İktidarı göndereceğiz

KILIÇDAROĞLU VEKİLLERE ÇAĞRI YAPTI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise kararın onanmasının ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaparak tüm vekillerini İstanbul İl Başkanlığı binasına çağırdı. CHP lideri, paylaşımında "Partimizin tüm milletvekilleri, derhal İstanbul il başkanlığı binamıza doğru yola çıkın." dedi.

Yargıtay tarafından cezaları onanan Canan Kaftancıoğlu meydan okudu: İktidarı göndereceğiz

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEKLER

Kemal Kılıçdaroğlu da CHP İstanbul İl Başkanlığı'na gidiyor. Canan Kaftancıoğlu ile Kılıçdaroğlu saat 18.00'de tüm milletvekillerinin de katıldığı bir basın toplantısı düzenleyecek.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Canan Kaftancıoğlu Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (33)

İbrahim Cebeci:

Senin gibilere bu Coğrafyada yaşama hakkı veren Devlete yat kalk dua et. Bu kadar nankör olmanıza gerek yok..

367
71
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Fitne bu ülkeye çok büyük zararlar vedin

312
66
yanıtYanıtla
Akif Akcay:

Sizin gibi vatana ihanet edenlere az bile verilen ceza allah sizin gibileri ıslah eylesin

229
66
yanıtYanıtla
sergen Dönmez:

Vatan hainisiniz bu karar çoktan verilmeliydi geç bile kalındı

220
42
yanıtYanıtla
apolat:

yav he he, sen hele bir hesabını ver gerisi kolay, biz sizin hukuk anlayışınızı da biliyoruz

215
46
yanıtYanıtla
Mehmet Onge:

Adalet geçse olsa geldi.Devamı tüm vatan ve millet düşmanı kökleri dışardaki iki yüzlülere olsun

197
50
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Maalesef çok az vermisler bu yaratiga!

yanıt0
yanıt0
Mehmet Uzun:

çok iyi olmuş helal bee çürür inşallah.Az bile almış yaptıklarının yanında

195
46
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Pardon ama sucu ne ? Söylede bizde bilelim

yanıt35
yanıt130
bahtiyar ilhan:

Ac oku google elinin altinda ne suclari var girursun ben mi yazayim

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title