Haberler

Konu: Terör soruşturması! Vatandaş "Size yakışmıyor" deyip sitem etti, İmamoğlu kolundan tutup ısrarla aynı soruyu sordu

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir vatandaşın arasında geçen sohbet gündem oldu. İBB'deki terör soruşturmasına atıfta bulunan şahıs, "Siz Trabzonlusunuz, ben de oradan evliyim, size hiç yakışmıyor" dedi. İmamoğlu ise vatandaşa "Yalana inanma sen. Hangi teröristten bahsediyorsun? Devlet niye tutuklamıyor onu?" şeklinde yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir pazara ziyaret gerçekleştirdi. Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, çevredekilerle fotoğraf çektirdi. O sırada bir vatandaş İmamoğlu'yla İBB için düzenlenen terör soruşturması ile ilgili konuştu.

"DEVLET NİYE TUTUKLAMIYOR ONU?"

Söz konusunu konuyla ilgili vatandaş "Siz Trabzonlusunuz, ben de oradan evliyim, size hiç yakışmıyor" dedi. İmamoğlu ise bu sözlere "Yalana inanma sen. Hangi teröristten bahsediyorsun? Devlet niye tutuklamıyor onu? Adresi yok mu elinde?" yanıtını verdi.

"BEN SİZİ SEVMİYORUM"

Sohbetin ilerleyen kısımlarında İmamoğlu, "Ama buraya bakıyorsun, bana bakmıyorsun" diyen İmamoğlu, "Laf sokmak için konuşuyorsun. Elimi bile tutamıyorsun. Emin değilsin lafından" ifadelerini kullanırken vatandaş "Yok, şaşırıyorum ben size. Ben sizi sevmiyorum" dedi. Bu yanıtın üstüne İmamoğlu "Ben seni seviyorum ama biliyor musun? Senin zihnin kararmış. Allah sana akıl versin" dedi.

İBB'DEKİ TERÖR SORUŞTURMASI

Belediyelerle ilgili terör soruşturmalarına yönelik basın toplantısı düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) görevli bazı isimleri açıklamıştı. İBB'de çalışan ve terör örgütüyle ilişkisi olduğu iddia edilen isimleri paylaşarak, "Fikri Karabulut, 2014'te PKK-KCK kırsala katılmış. Ömer Keleş, Nuri Çiçek; İbrahim Doğan, Muharrem Kılıç. Bunlar kim dağdakiler. Bunlar sadece bir kısmı. Biz o zaman görevimizi yapmayalım, işe gitmeyelim. HDP ile anlaşılsın biz de aval aval bakalım! O zaman biz ahmak oluruz, görevimizi istismar etmiş oluruz. Mazlum Şimşek, kardeşi Selim Şimşek 2014'te PKK'ya katıldı." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

500

Yorumlar (20)

Ahmet AKGÜL:

ekrem kaçacak. çok ağır geldi başkanlık. bu iş yürek işi .

120
110
yanıtYanıtla
TC Davut Öncül:

ahmet dilsiz şeytan ne demek?

yanıt2
yanıt1
Hikmet Aslan:

Tarafsız konuşmak gerekirse adam haklı AKP olarak söylüyorum imam oğlunu da sevmem ama devlet neden tutuklamıyor devlet de mi göz yumuyor ozaman.

95
21
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bana seni sevmiyorum diyen insan çocuğum değilse geriye kalan herkese ben de seni sevmiyorum derim. deyin bence. siyasetçiler çekinmesin. herşeyden önce insanız. seni sevmiyorum diyene ben seni seviyorum demek çok yapmacık . hiç samimi değil

46
13
yanıtYanıtla
kuzu baba:

niye telaş yapıyorsun sayın imamoğlu gideceksin

21
21
yanıtYanıtla
TC Davut Öncül:

kuzu dilsiz şeytan ne demek?

yanıt1
yanıt2
Ütopik Yorumcu:

ben onu bunu bilmem teörist almış veya çalıştırmış devlet gereğini yapsın ben hizmete bakıyorum sıfır arkadaş sıfır

26
10
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

gerçek terörisler trt de aponun mektubunu okutturdular ses varmı ? hdp nin yanına gidip bakanlarla poz verdirdiler ses varmı ? biraz samimiyseniz bunları eleştirin de görelim size çakma vatan severler sizi.

20
11
yanıtYanıtla
HALİS ER:

yok diyemiyor da devlet neden tutuklamıyor diyor. her şeyin bir sırası var ekrem

14
15
yanıtYanıtla
TC Davut Öncül:

halis dilsiz şeytan ne demek?

yanıt2
yanıt1
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title