Haberler

Ümit Özdağ Suriye'ye gidiyor

Güncelleme:

Sığınmacılara yönelik sert mesajları ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriye'ye gidiyor. Konuk olduğu programda yapacağı ziyarete ilişkin bilgi veren Özdağ, "4 kişilik bir heyetle birlikte Şam'a Lazkiye'ye gideceğiz. Bu gayri resmi bir ziyaret" ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde özellikle Suriyelilerle ilgili sert mesajları ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan sürpriz bir hamle geldi. Her fırsatta iktidara gelmeleri durumunda sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini ifade eden Özdağ, önümüzdeki günlerde Suriye'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

"BU GAYRİ RESMİ BİR ZİYARET OLACAK"

Cüneyt Özdemir Youtube Kanalı'nda yayınlanan Çözüm Önerisi programına konuk olan Ümit Özdağ, Suriye'ye yapacağı ziyaretle ilgili "Temmuzun ikinci haftasında 4 kişi Şam'ı ziyaret edeceğiz. Suriye'nin başkenti Şam'a gidiyoruz. Gerekenler yapıldı. Bugün pasaportlarımızı bildirdik. Şam'da halkı yerinde göreceğiz, Lazkiye'ye gideceğiz. Hayatın doğal akışına döndüğünü göstereceğiz. İlginç bir gezi olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Zafer Partisi Ümit Özdağ Lazkiye Suriye Şam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (17)

Sultan oğan:

Orada suriyeliler seni linç ederse hiç şaşmayalımmmm

45
103
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

Ümit ÖZDAĞ adam gibi adamdır.

72
39
yanıtYanıtla
Adem:

Perinçek de gidecekti,ne oldu neden gitmedi

60
11
yanıtYanıtla
habip polat:

Inşaallah bir daha gelmezsin bu ülkeye verdiğiniz zararı hicbir suriyeli vermedi tarihten beri böylesiniz

11
35
yanıtYanıtla
er ak:

ulkenin nufus yapisini degistiren parti ve destekcileri dusmanin yapamadigini basardi

29
5
yanıtYanıtla
masteng aston:

Adam ulkesi icin elinden geleni yapiyor helal olsun.

29
4
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Afrine git Halep'e git

19
5
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Alman sagcilar Türkleri Almanyadan göndermek icin evlerini yaktilar daha sonra 4 türk vatandasini silahli saldiri ile öldürdüler sakin türkiyede böyle bir sey yapmayin bizi fasist ilan ederler

6
16
yanıtYanıtla
Alkurt:

ÜMIT ÖZDAGA LAF SÖYLEYENLER ÖZDAG,IN TIRNAGI BILE OLAMAZLAR ÜMIT ÖZDAG VATANSEVER BIRIDIR, ONU YÜREKTEN KUTLUYORUM.

17
2
yanıtYanıtla
Hakkı Ovatman:

Ben diyorum bu arkadaşlar tek tek iyi sıhatte olsunlara eriyorlar.

0
13
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title