Haberler

Ulaştırma Bakanı Erzincan'da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Erzincan’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Erzincan’a geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Erzincan'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Erzincan'a geldi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait özel uçakla Erzincan'a gelen Bakan Elvan'ı havalimanında Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakalle, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, AK Parti Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Havalimanından Erzincan Valiliği'ne geçen Bakan Lütfi Elvan, burada ilk olarak Valilik şeref defterini imzaladı. Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir Bakan Elvan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Erzincan hakkında brifing verdi. Erzincan'da olmaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Erzincan'ın önemli bir kavşak noktasında bulunduğunu söyledi. Bakan Elvan, "Erzincan kuzeyi güneye, doğuyu batıya bağlayan bir ilimizdir. Bu açıdan son derece önemli bir ilimizdir. Erzincan gelişmişlik düzeyi ile gelişmiş bir ilimizdir. Tabi bunda selefim Sayın Binali Yıldırım Bey'in büyük katkısı oldu. Bir ilin kalkınabilmesi için olmazsa olmazlardan biri ulaşım alt yapısıdır. Karayolu, demiryolu, havayolu ve denizyolunda ciddi bir altyapıya sahipseniz o ilin kalkınması gerçekleşir. Bizim önemli bir projemiz var. Edirne'den Kars'a kadar Yüksek Hızlı Tren Projesini gerçekleştirmek istiyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için Ankara'dan Sivas'a kadar olan Yüksek Hızlı Tren Projemizin çalışmaları devam ediyor. Bu hat Erzincan'da Erzurum'a ve oradan Kars'a kadar gidecek. Bu projelerin hepsini gerçekleştireceğiz. Yeter ki istikrar devam etsin. Vatandaşlarımızın huzuru ve güveni devam etsin. Birliğimiz beraberliğimiz devam etsin. Bunlar devam ettiği sürece bizim yapamayacağımız hiçbir iş yoktur" dedi.

"MİLLİ İRADEDEN UMUTLARINI KESENLER İLLEGAL YÖNTEMLERE BAŞVURUYOR"

Milli iradeye güvenmeyenlerin illegal yollara başvurduğunu söyleyenn Bakan Elvan, "Biz inandığımız her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Halkımız bize inansın ve güvensin. Şu muhalefet partilerine bir bakın. Ürettikleri bir tane proje var mı? Bu ülkemiz için bir tane proje söylesinler. Biz şu proje ile bu ülkeyi kalkındıracağız desinler ama yok. İşte çareleri kalmadı. Milli iradeden de umutlarını kestiler. Başka yol ve yöntemlere girişme eğilimindeler. Biz her zaman eleştirilere açığız. Elbette eleştirenler olacak. Ama yapılan her mücadele demokratik platformlarda olmalıdır. Yasal çerçevede yapılmalıdır. İllegal yol ve yöntemlerle özellikle siyasi partilerin iniltili olmaması lazım. Siyasi partilerin dikkat etmesi gereken en önemli hususta budur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir günü anısına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a bakır işlemeli tabak hediye etti. Erzincan Valiliği ziyaretinin ardından Bakan Elvan ve beraberindekiler esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundular. Ziyaret esnasında Bakan Elvan ayakkabılarını boyattı. Vatandaşların dilek ve temennilerini dinleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gümüşhane'nin Kelkite ilçesine hareket etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Abdurrahman Akdemir Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title