Haberler

Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal: Cumhurbaşkanı adayı olursa Mansur Yavaş'ı destekleriz

Güncelleme:

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu TEK Parti lideri Ahmet Özal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olması halinde destek vereceklerini söyledi. Özal ayrıca, "Biz hiçbir partiye mesafeli değiliz. Cumhur İttifakı'ndan teklif gelirse işbirliği yapabiliriz. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ayırt etmiyoruz. Bizim koltuk makam sevdamız yok" dedi.

BBN Türk TV'de Tarkan Kaleli'nin konuğu olan eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu ve yeni kurulan TEK Parti'nin Genel Başkanı Ahmet Özal, cumhurbaşkanlığı seçiminde destek verecekleri ismi açıkladı.

"EĞER ADAY OLURSA MANSUR YAVAŞ'I DESTEKLERİZ"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı göstermesiyle ilgili gelen soruya Özal, "Mansur Bey siyasete çok bulaşmayan, kendi işini yapan düzgün bir insan. Ben kendisinin bu karışık siyasi ortamda kendisine yakıştırılan adaylığa konuşmaması cevap vermemesi Ankara Belediyesi ile ilgili çalışıyorum demesi doğru bir mekanizmadır. Eğer aday olursa Mansur Yavaş'ı destekleriz" ifadelerini kullandı.

"CUMHUR İTTİFAKI'NDAN TEKLİF GELİRSE İŞ BİRLİĞİ YAPARIZ"

"TEK Parti hangi ittifakta yer alacak?" sorusu üzerine Özal, "Biz hiçbir partiye mesafeli değiliz. Cumhur İttifakı'ndan teklif gelirse iş birliği yapabiliriz. Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ayırt etmiyoruz. Bizim koltuk makam sevdamız yok" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Turgut Özal Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne?
500

Yorumlar (18)

Murat ÖREN:

Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olurum demiyor. Vatandaş Mansur Yavaş'a Cumhurbaşkanlığını yakıştırıyor. Her kesim destekleyebilir. Çünkü çok seviliyor.

36
37
yanıtYanıtla
ismail bey :

Her kesimin işine gelir, çünkü bir çizgisi yok. Ülkücümü, solcumu ?

yanıt0
yanıt0
Ekin Gence:

hangi başarısına karşılık. Yazıklar olsun sana babanın kemikleri sızlıyodur.

37
23
yanıtYanıtla
Momoli:

Millet ittifakı ve cumhur ittifakı arasında ağrı dağı kadar fark var. Nasıl olurda ikisi arasında fark yok dersiniz ahmet bey. Rahmetli özalın kemikleri sızlıyordur.. Bari siz yapmayın

38
9
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

TURK SIYASETINDE ZERRE KADAR SIYASAL RAKAM DEĞERI YOK SAYIN SAHSIN KIMI DESTEKLERLSE DESTEKLESIN RAHMETLİ BABASININ HAYRINA MILLET TEVAZU GOSTERIYOR

18
2
yanıtYanıtla
OKUR:

İNSANIN Bİ DURUŞU Bİ FİKRİ OLMAZMI? NE DEMEK İKİ TARAFTA BİZE AYNI YAKINLIKTA ,OYSA CUMHUR VE MİLLET İTTİFAKI ARASINDA SİYAHLA BEYAZ KADAR FARK VAR

15
1
yanıtYanıtla
Bir baba indi:

Bu adamın partiside mi varmış.Acaba oy veren de varmı?

13
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

Kendisine acaba kaç oy çıkar sardıktan ?

10
2
yanıtYanıtla
özen66:

anüüüü ne kadarda etkılendık ..

9
1
yanıtYanıtla
Mazlum Yeşilyaprak:

Kimsin

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title