Haberler

Tunç Soyer, CHP lideri Özel'le bir araya geldi: İzmir'deki seçim için endişeliyim

Güncelleme:

Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP lideri Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştirdi. Soyer, konuyla ilgili açıklamasında "İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim" dedi.

CHP'nin İzmir'de yeniden aday göstermediği Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün CHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Özgür Özel ile görüştü. Görüşme sonrası gözlerin çevrildiği Soyer, konuyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

"YEREL SEÇİM İLE İLGİLİ ENDİŞELERİMİ İLETTİM"

Soyer yaptığı paylaşımda "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in davetiyle Ankara'da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim" dedi.

İşte Tunç Soyer'in o paylaşımı;

Tunç Soyer, CHP lideri Özel'le bir araya geldi: Seçim için endişeliyim

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Tunç Soyer İzmir Yaşam Politika Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500

Yorumlar (19)

Ahmet Gültekin:

İzmir CHP’nin kalesidir başka bir partinin orada kazanması imkansıza yakın bir şeydir.

36
116
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Hocam sizin gibiler yüzünden gelişmiyor bu memleket. Birisi iktidar giderse memleket düşer gözüyle bakiyor sanki dersin memleket uzaya çıkmış. Diğer kesim yani sizler izmir CHP nin kalesidir diyor. Bu kafadan kurtulmamız gerek. Yenilik her zaman iyidir Başka birilerini deneyin olmazsa yine eski bildiğinize verin. Hiç bir parti yada kişi, bu milletin üstünde olmamalıdır.

yanıt128
yanıt8
Mark Kolçak:

Memleketimiz iyidir. Etrafda bir sürü banka var ve çok güzeldir. Kainat'ın şans eseri oluşmuş olduğunu kabul etmek ve huzurluca hiçliğie dönmek asıl hedefimiz olmalı.

yanıt5
yanıt45
Perwer:

Ahmet gültekin, İzmir son yıllarda Atatürk ve yaşam kültürüne müdahale korkusu nedeniyle AK PARTİ karşıtlığı üzerinden CHP’nin kalesi durumuna gelmiş görünüyor ancak önceki dönemlerde İzmir’de CHP’yi hem de büyük farkla geride bırakıp seçimi kazanan partilerde vardı. Üstelik CHP’nin %2 Oy aldığı seçim bile var. Siyasette kaleler geçicidir. Bunu unutmayalım.

yanıt36
yanıt5
Perwer:

İbrahim demirel, aynen katılıyorum.

yanıt16
yanıt4
İbrahim Demirel:

CHP' seçmeni ile AKP seçmeni arasında hiç bir fark görmüyorum. AKP li kesim bunca adaletsizliğe, ekonominin bozukluğuna rağmen hala hükumeti destekliyor. CHP' seçmeni ise Sırf Mustafa kemalin kurduğu parti diye kim gelirse gelsin oy veriyor. Ceketini koysa kazanır ne demek bu cümle çok saçma.

85
12
yanıtYanıtla
ilhan:

Atatürk le ilgisi kaldı mı chp nin ?

yanıt53
yanıt5
Tamirci Usta:

Hiç endişelenme soyer tuvalet terliği koysun CHP oy verirler sen rahat ol

45
10
yanıtYanıtla
Perwer:

CHP’de genel başkan seçilen kişinin yaptığı ilk iş bir önceki genel başkana yakın kişileri partiden atmak oluyor.

25
5
yanıtYanıtla
TC Mustafa Akgül:

hep ben hep ben niye hep sen. yeni seçilen çok iyi biri olmayabilir eh parti seçmiş al birini vur ötekinede senin görevin canla başla çalışıp partinin gösterdiği adayı kazandırmak olmalı

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title