Haberler

Toplanıp Ankara'ya giden köylüler, belediye başkanını Erdoğan'a şikayet etti

Güncelleme:

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Hürriyet köyünün sakinleri, meralarını satan Karacabey Belediyesi'ni Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet etti. AK Parti Bursa milletvekillerine dönerek "Kim bu belediye" diye soran Erdoğan, "Bizim belediye" yanıtını aldı.

Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Bayram Efe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için dün köylüler ile birlikte Ankara'ya geldi. Köylüler, grup toplantısı sonrası TBMM'nin bahçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek sorunlarını anlattı.

"BELEDİYE BAŞKANI BİZİ DİNLEMEDİ"

Dernek Başkanı Efe, Erdoğan'a, "Köyümüzdeki arazileri köy tüzel kişiliğine devrettik. 2014 yılında, Büyükşehir Yasası ile Karacabey Belediyesi köy tüzel kişiliğinde olan arazilerimizi aldı. Belediyeye defalarca gittik. 'Burada 201 hanenin hakkı var' dedik. Belediye Başkan Ali Özkan bizi dinlemedi. Bizi hakir gördü" dedi.

"KİM BU BELEDİYE?"

Erdoğan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Vildan Yılmaz Gürel'e dönerek, "Kim bu belediye" diye sordu. Sorusunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AK Parti Bursa Milletvekilleri arasında şu diyalog yaşandı:

Erdoğan: Kim bu belediye? Hangi belediye, bu belediye kim?

Çavuşoğlu: Ali Özkan, bizim belediye, Karacabey Belediyesi.

Erdoğan: E nasıl yapıyor öyle bir şey?

Çavuşoğlu: Kanuni yetki var efendim.

Erdoğan: Ne demek kanuni yetki var ya. Şimdi siz ikiniz hukukçusunuz. (Belediyeyi kastederek) Nasıl satıyorsun?

Gürel: Benim bilgim yoktu efendim, hemen ilgileneceğiz.

Erdoğan: Beraberce ikiniz de oraya gideceksiniz.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Karacabey Belediyesi Karacabey Hürriyet AK Parti Ankara Bursa Politika Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (14)

Selim Güler:

Reis helal olsun kendi belediye olsa bile yanlisi affetmez .Tabiki yanlis yspilmis olabilir mühim olan yanlisi görmek ve dönmektir.Her zaman Reis

703
377
yanıtYanıtla
BABA:

köyde araziler var bu arazıler devletın ama koylu ile beledıye arasında ben alacam dıye kavga var . Konuyu dogrmu anladım acaba??

193
36
yanıtYanıtla
Serbest Çekimler:

Bu arazi devletin değil. Kredi ile ödenmiş tapulu arazi. Köyler belediyeye geçerken köy adına kayıtlı olan kısmı belediye kendi üzerine geçirmiş.

yanıt0
yanıt0
dARK blue:

tapulu arazi diyorsunuz , beledıye tapulu arazıyı nasıl kendı ustune alsın ki? bence arada bazı seylerı tam anlatmıyorsunuz yada eksık bılgı verıyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Hakkı Ovatman:

Mudanya Belediyesi aynı nedenle Hasköy'ün milyonluk arsalarını satıyor. Tısssssssss.

202
16
yanıtYanıtla
daser:

aha bir oy eksildi:)))

133
81
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

şaka gibi. hükümet parsel parsel TOPRAK satıyor ve belediye başkanı da kendi keyfine göre sartmıyor satan hükümetin ta kendisi

56
58
yanıtYanıtla
Blackened:

Senin okuma özrün mü var?

yanıt2
yanıt1
ERKAN :

CHP Lİ OLAYDI VAYKİ VAY

19
17
yanıtYanıtla
erkan çelik:

Çin parayı basıp 10 milyon çinliye ev alıp türk vatandaşı yapsa seçimlerde oy kullanıp meclise girer

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title