Haberler

TBB Başkanı Erinç Sağkan, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulunu ziyaret etti

Güncelleme:

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulunu ziyaret etti. Ziyarette avukatlıkta reform süreci konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Avukatların sosyo-ekonomik ve diğer mesleki sorunlarının ele alındığı ziyarette, sorunların çözümü için çalışma grupları oluşturuldu, süreç takibinin ilgili ve yetkili diğer mecralarla birlikte yapılması kararlaştırıldı.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulunu ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulunun yazılı açıklamasına göre, ziyarette avukatlıkta reform süreci konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Avukatların sosyo-ekonomik ve diğer mesleki sorunlarının ele alındığı ziyarette, sorunların çözümü için çalışma grupları oluşturuldu, süreç takibinin ilgili ve yetkili diğer mecralarla birlikte yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: AA / Politika

Erinç Sağkan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title