Haberler

"Tansu Çiller'i özlediniz mi?" sorusuna eski çalışma arkadaşı Meral Akşener'den manidar yanıt: Siz, genç nesil onu özlediniz mi?

Güncelleme:

Son günlerde siyasete döneceği konuşulan eski Başbakan Tansu Çiller, eski çalışma arkadaşı İYİ Parti lideri Meral Akşener'e soruldu. Akşener, Tansu Çiller'in "Milletimi özledim" açıklamasına yönelik olarak, "Ben onu bilmiyorum. Siz, genç nesil onu özlediniz mi?" diyerek manidar bir yanıt verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında gündeme ilişkin sorulara yanıt verdi.

"HAYIRLI OLSUN"

"Tansu Çiller siyasete dönüyormuş ne diyorsunuz?" sorusuna Meral Akşener, "Hayırlı olsun. Bilmiyorum ne diyebilirim. Ben bugüne kadar, siyasete, parti kuran, bizim partimizden ayrılanlar dahil, yeni parti kuran, hiç kimseye bugüne kadar incitecek bir söz etmedim. Hep hayırlı olsun dedim. Sayın Çiller'e de hayırlı olsun." dedi.

"SİZ ONU ÖZLEDİNİZ Mİ?" SORUSU

Candaş Tolga Işık'ın "'Tansu Hanım milletim beni özlemiş' diyor. Siz özlediniz mi onu?" sorusu üzerine Akşener, "Ben onu bilmiyorum. Siz, genç nesil onu özlediniz mi?" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Doğru Yol Partisi Meral Akşener Tansu Çiller İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

ilkay bay:

o zaman meral akşener senin ne işin var diye sorulmalı çünkü hükümette yer alan biriydi

158
54
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

Kendisini 45 lik görüyor arkadaş

124
24
yanıtYanıtla
FURKAN YÜCEL:

1990 ların politik kalıntısı olarak kendisinin şimdi ne işi var siyasette hemde beraber hükümettelerdi ülkeyi batırdılar, akşeneri yeni zannedenler açında az birşey geçmişe bakın

92
30
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Postmodern darbeleri hatırladınız mı. Başbakan Tansu çiller, İçişleri Bakanı Meral Akşener. TSK basın yoluyla irtica var diyor peşinden Hükümet Milli İradeyi hiçe sayıp demokrasiyi uygulamıyor.

66
16
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Sanki kendi 20 yaşında

40
9
yanıtYanıtla
By rabsin:

Sanki arasında çok yaş varmış gibi siz onun yol arkadaşısınız siyasette en az onun kadar yaşlısınız, ki ben siyasette şuan genç te göremiyorum hepsi torun sahibi 60-75 yaş aralığında...

38
7
yanıtYanıtla
Mazlum Yeşilyaprak:

Sanki kendisi çok genç

34
9
yanıtYanıtla
Erkan Toran:

Kendısı cok genc maşallah ??

31
10
yanıtYanıtla
CEZA :

Kendisi gençmiymiş :))

27
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title