Haberler

Tanrıkulu: "Ülke Elimizden Kayıyor"

MHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Artık ülke elden gidiyor.

MHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, "Artık ülke elden gidiyor. Biz daha fazla ne kaseti bekliyoruz" dedi.

MHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, partisinin Selçuk ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyaret öncesi vefat eden MHP Belevi Belde Başkanı Raşit Topaklı'nın halası Raziye Topaklı'nın cenazesine katılan Tanrıkulu, taziyesinin ardından Belevi halk pazarını gezdi. Belevi halkından Selçuk ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayına destek isteyen Tanrıkulu, belde halkı tarafından oldukça sıcak karşılandı. Tanrıkulu'na MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ve MHP İlçe Teşkilatından birçok yönetim kurulu üyesi ve partililer eşlik etti.

Partisinin Selçuk teşkilatını ziyaret eden MHP 2. Bölge İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, burada partili kadınlarla oturup sohbet etti. Tanrıkulu, gazetecilerin kaset konusundaki sorularını yorumladı. Bütün ses kayıtları ve görüntülerin meydana çıktığını öne süren Tanrıkulu, "Şimdi ne olabilir? Geriye ne kaldı?' diye sordu.

Tanrıkulu; her konuşmanın kayıt altına alındığı bir dönemde olunduğunu belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Her davranış görüntülenmiş. Ben bu saatten sonra olacak olanları çok fazla umursamıyorum. Zaten internetteki kısıtlamalar da bu tür yaygınlaşmayı önlemek içindir. Hiç bir fayda getirmedi. Artık ülke elden gidiyor. Biz daha fazla ne kaseti bekliyoruz."

Tanrıkulu ve beraberindeki MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür ile partililer Selçuk esnafını ziyaret etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 677. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Dünya'ya benzeyen yeni bir gezegen keşfedildi? Gliese 12 b özellikleri neler? Trakya'ya nükleer santral mi yapılacak? Nükleer santral nereye, ne zaman yapılacak? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 64. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yeni Call of Duty oyununun ismi resmi olarak açıklandı! Call of Duty: Black Ops 6 tanıtım tarihi duyuruldu Vakıfbank çöktü mü? Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 24 Mayıs Yalı Çapkını 71. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! FENERBAHÇE BEKO- PANATHINAIKOS MAÇI CANLI İZLE! #127936 Fenerbahçe- Panathinaikos maçını canlı (HD) izleme linki! FENERBAHÇE BEKO- PANATHINAIKOS FİNAL FOUR maçı ne zaman? Fenerbahçe- Panathinaikos maçı saat kaçta hangi kanalda? #127936 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

500

Yorumlar (1)

KADİRHANkadihanguler@mynet.com:

SEN VE SENİN GİBİLER GİTSİN.. İŞİ BİLEN GENÇ VE YENİ YÜZLER GELSİN OTURDUNUZ KALKMAK BİLMİYORSUNUZ. VIYYY ÜLKE GİTMİŞ NEREYE GİDİYOR ADAM OLDA SALMA 65 YAŞIN DA KONUŞMASINI BİLMEYEN SİYASET BİLMEYEN BİR LİDERİMİZ VARR. MUHSİN YAZICIOĞLU GELECEK DİYE MHP DEN İHRAÇ ETTİ DAHA SEN NE KONUŞUYORSUN..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title