Haberler

Sunucunun zor anları! Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt canlı yayında birbirine girdi

Güncelleme:

Flash TV'de katıldıkları canlı yayında sert bir tartışmaya tutuşan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, sunucuya zor anlar yaşattı. Enginyurt'un EYT konusunda Okuyan'a "Bu işin katili sensin" demesi stüdyoyu gerdi. Yaşar Okuyan ise "Ben bu ülkede bakanlık yaptım sen kimsin?" diye tepki gösterdi.

Flash TV'de yayınlanan bir programın konukları arasında tansiyon yükseldi. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt canlı yayında büyük bir tartışma yaşadı.

"BU İŞİN KATİLİ SENSİN"

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın (EYT) hakkının yendiğini söyleyen Cemal Enginyurt'a Yaşar Okuyan itiraz etti. Enginyurt'un "Bu işin katili zaten sensin. Sen bu ülkede o dönemde 4447 Sayılı Yasa ile 8 Eylül 1999'da insanların geriye dönük haklarını resmen elinden aldın. Bu memlekette 5 bin gün, 10 bin gün prim ödeyen insanlar, devlet ile sözleşme yapmış olmasına rağmen emekli olamadı" şeklindeki sözlerine Okuyan sert tepki gösterdi.

"BEN BAKANLIK YAPTIM SEN KİMSİN?"

Sinirlerine hakim olamayan Okuyan, "Ben bu ülkede bakanlık yaptım sen kimsin?" diye yanıt verdi. Tansiyonun yükseldiği anlarda Enginyurt ise "Sen kimsin diye konuşma sana çok ağır hakaretler ederim. Bana sen kimsin deme! Haddini bil. Edepsizlik etme Yaşar Okuyan ben bu milletin vekiliyim. Adam gibi konuş, Bu milletten özür dile." ifadelerini kullandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Cemal Enginyurt Politika Güncel Haberler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

500

Yorumlar (16)

ender türk :

bilmiyorsanız araştırın öğrenin , yaşar okuyan ın bu işte vebali çoktur ve engin bey haklıdır , birde çıkmış rahat tavırlarıyla millete ahkam kesiyor efendi ,boş boş konuşmayın.

278
12
yanıtYanıtla
Kuman:

45 yaşında emekli olmayı uman biri daha

yanıt0
yanıt0
Alper Cesmeci:

bu cemal resmen tribüne oynuyor cazgirlikla üstün cikmaya calisiyo saygi seviye sifir kahvede memleket kurtarir anca

54
229
yanıtYanıtla
OKUR:

bu cemal eginyurt gündemde kalmak için bulunduğu her ortamada millete hakaret edip bağırıp çağırıyor,,şü milletin vergileriyle maaş alıyor fakat millet için zerre faydası yok

47
206
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Cemal beyin millete birşey dediği yok, o nerden çıktı, bence senin beyinciğinde anlama sıkıntısı var.

yanıt104
yanıt6
Ibrahim Can:

Helal olsun Cemal Bey'e hakikaten bu ülkede geriye dönük yasa çıkartarak milyonlarca insanın hakkını yiyen Yaşar OKUYAN'a birinin çıkıpta yüzüne vurması gerekiyordu bunları. Şimdilerde milyonlarca kisi eyt bekliyor ama bu işin sorumlusuna tek kelime eden yok. Yaşar okuyan bu vebali diğer taraftada ödeyemez bu kadar kul hakkı insanı iflak etmez.

198
14
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Cemal Tribünlere oynuyor. Yarın DP nin genel başkanı olarak görürseniz şaşırmayın... Türkiye'de siyaset anlayışı değişti. Şimdi ne kadar kaba, agrasif, küfürbaz ve kavgacı olursanız halk sizi o kadar benimsiyor. eski siyasetçilerden eser kalmadı şimdi.

43
124
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

milletin vekilleri. hepsi sessiz ve ay sonu alacakları maaşları bekliyorlar.millet isyanlarda mutsuzluk içerisinde. nerede milletin vekillleri. 1 tanesi çıkıpta milletimizin yanındayız demiyorlar. milleti temsiz edemeyen Milletin vekili asla olamazlar.

143
4
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Ben işe girerken 25 yıl ve 5000 işgünü diye başlamışım.Bunu tamamlıyorsunuz.Bu kazanılmış bir hak ama kanun çıkarıp olmaz su yaşı bekleyeceksin denir mi.!? Hiçbir yasa kişinin aleyhine olamaz üstelik.Burada tabi ki Cemal Enginyurt çok haklıdır. Ve son dönem çok da güzel bir politika yapan doğruları söyleyen sayın vekilime helâl olsun. Ağzına yüreğine sağlık.

130
8
yanıtYanıtla
ERKAN :

maç oynanırken kurallar değişmez. ama bunu da gördük malesef

yanıt47
yanıt1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title