Haberler

Soylu otobüs duraklarında yer alan reklama tepki gösterdi: Bakanımla konuştuk, tamamen kaldıracağız

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, belediye otobüs duraklarında yer alan bir reklama dikkat çekti. Şampuan markalarından birinin "Kız kıza yakın olmak kadar doğal" sloganıyla astığı reklama tepki gösteren Soylu, "Türkiye'yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret Bakanı'mızla konuştuk, o reklamları tamamen kaldıracağız. Böyle bir reklamı biz kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da kanaat önderleriyle buluştu.

"ERKEKLE ERKEĞİN EVLENMESİNİ ÖNERİ OLARAK GETİRİYORLAR"

Televizyon dizilerine muhakkak bir LGBT'li karakterin sıkıştırıldığını anlatan Bakan Soylu, "Neden? İnsanımızı alıştıracaklar. Ben söylüyorum, alınıyorlar da. Sen kendin billboardlarda Kemal Kılıçdaroğlu olarak yazmışsın, 'Cinsel yönelimin her türlüsünü kabul edeceğiz.' demişsin. Erkekle erkek, kadınla kadının evlenmesini Türkiye'ye bir öneri olarak getiriyorlar. Neden? Çünkü bizi yıllardır yıkamadılar. Bizim güçlü bir aile yapımız var" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR REKLAMI BİZ KABUL EDEMEYİZ"

Belediye otobüs duraklarında "Kız kıza yakın olmak kadar doğal" sloganıyla bir krem reklamının da asılı olduğunu ifade eden Soylu, "Türkiye'yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret Bakanı'mızla konuştuk, o reklamları tamamen kaldıracağız. Bu kadar basit. Böyle bir reklamı biz kabul edemeyiz. İnsanımızın ahlakına, insanımızın yapısına yönelik bir reklamı elbette kabul edebilmek mümkün değil" diye konuştu.

"BATI'YI TEKRAR TÜRKİYE'YE ÇÖKMESİ İÇİN HAZIRLIK YAPIYORLAR"

Millet İttifakı'nı eleştiren Soylu, "Tayyip Erdoğan geldikten sonra Batı'yı Türkiye'de tasfiye etti. Bütün kavga budur. Karşımızdakiler Batı'yı tekrar Türkiye'ye çökmesi için hazırlık yapıyorlar. Biz de tam bağımsızlık için hazırlık yapıyoruz. Bu kadar basit. Bu ülke bizim ülkemizdir diyoruz. Eğer bu ülkeyi biz kendi istikametimizde, dediğimiz ölçülerde götürebilirsek, etrafındaki coğrafyanın huzurunu da biz temin ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanı Ticaret Bakanı Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Türkiye Politika Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

500

Yorumlar (11)

vatandaş rıza:

ben hic öyle reklam felan görmedim artık ilgisini nasıl cekiyorsa insanların bakmak isteyen görüyor galıba bide o reklamla secimlerin ne alakası var hahaa

574
339
yanıtYanıtla
Sultan oğan:

SENDE GÖRME SORUNU VARSA O NE YAPSIN iyi bir gözcüye gitsen iyi olurrrrrrr...

yanıt11
yanıt28
arif simsek:

senin yapmayacağın şey yoktur herşey yaparsın

491
158
yanıtYanıtla
senar:

Allah ülkemizi bu tür zihinlerden korusun ( LGBT sonuna kadar hayır )

101
46
yanıtYanıtla
Erkan Can :

sayın soylu bizim ülkemiz sizin yönetiminizde yıkılmadıysa muhtemelen bundan sonra hiç bir şey yıkamaz. size ne sayın bakan her yer suclu kaynıyor mafya liderleriyle kolkolasınız,ama oyle bir reklamı ülke meselesi yapıyorsunuz.

78
53
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

Ufacik kizlar orda burda elele dolasiyorlar sen once onlara bir care bul

17
68
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

60 kusur yaşındaki biri kendisinden 30 40 yaş ile biriyle evlendiğinde neden bu kadar sesiniz çıkmıyor? Küçük kızları dedesi yaşında birine verdiklerinde neden bu kadar kükremiyorsun Soylu Efendi

37
27
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

60 yaşında birinin 30 küsür yaş ile evlenmesi anayasaya aykırımı? Ünlülerin hepsi öyle.

yanıt19
yanıt11
pederpan:

bu LGBT yi Ak parti getirmedi mi? şimdi hiç birseyden haberiniz yokmuş gibi bunlara engel olacağız diyorsunuz, gerçekten çok garip.

31
12
yanıtYanıtla
Barbaros:

Ak partide gerçekten olmaması gereken bir isim Berat Albayrak içişleri bakanı olmalıydı soylu değil.

9
21
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title