Haberler

Soylu: "Güç Odakları Türkiye'nin Büyümesini İstemiyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, güç odaklarının Türkiye’nin büyümesine tahammül edemediklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, güç odaklarının Türkiye'nin büyümesine tahammül edemediklerini söyledi.

İzmir'in Dikili ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Dikili Belediye Başkan Adayı Ahmet Dağdelen'e destek verdi.

Türkiye'nin 30 Mart tarihinde tarihi bir seçime gideceğini belirten Soylu, şöyle konuştu: "Bu seçimin diğer seçimlerden çok farkı var. Şuan dünyadaki bir kırılma anında Türkiye'nin bir karar seçimi olacak. Türkiye'nin bir kader seçimi olacak. Ülkenin yarınına ait vereceğimiz kararın ve gelecek nesillerimizin belirleneceği bir seçim olacak. Biz, 30 Mart'ta, eski Türkiye'yi mi yoksa yeni Türkiye'yi mi seçeceğiz? Biz bu seçimlerde failimeçhulleri mi, gecelik yüksek faizleri mi, insanları fişlemeyi mi, insanları sağcı solcu, Alevi Sünni veya Türk Kürt diye ayıranları mı ya da başı açık örtülü diye ayıranların safında mı olacağız yoksa yepyeni bir Türkiye'yi mi kucaklayacağız?"

Soylu, bugün yepyeni bir Türkiye olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Kızıyorlar Tayyip Erdoğan'a. Haklılar tabi. Önceden Türkiye'ye tank satıyorlardı, silah satıyorlardı. Bugün Türkiye kendi tankını üretiyor ve dünyanın her tarafına ihraç ediyor. Bugün, Türkiye kendi füzesini yapıyor. Kendi gemilerini denize salıyor. Bugün, şu semalara Göktürk uydusu salınıyor. Biz, artık istihbaratımız için yabancı ülkelere dilenmiyoruz. Milliyetçilik budur. Cumhuriyet'i muasır medeniyet seviyesine çıkarmak budur. Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşının dünyanın her yerinde başı dik bir şekilde yaşamasını sağlamak budur."

Güç odaklarının Türkiye'nin bu büyümesine tahammül edemediklerini belirten Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dün aynısını Menderes'e yaptılar. Dün aynısını Özal'a yaptılar. Hem de acımasız bir şekilde. Menderes'i idam ettiler. Şimdi anladık ki o masuma kıymışlar. Fadime Şahin'in bir oyun olduğunu, 28 Şubat'ta Müslüm Gündüz'ün bir tiyatro olduğunu 10 yıl sonra anladık. Ama şimdi Türkiye'de kasetlerle, montajlarla uyduruk bir takım oyunlarla Türkiye Cumhuriyet'i Başbakan'ını bir şekilde itibarsızlaştırmaya, demokrasiye suikast yapmaya ve milli iradeyi etkisiz hale getirmeye çalışıyorlar. Ancak, bu millet artık bu oyunları yemez. 28 Şubat'ta da aynı şeyleri yapmaya çalıştılar ama milletimiz bunu yemedi. Bu millet halis bir millettir. Bu millet Türkiye'yi çekemeyenlerin oyununa gelmez, gelmeyecektir. Bu millet iradelerine sahip çıkan Başbakanı'nı oyun bozanlara, hilebazlara ve bölücülere yedirmeyecektir."

30 Mart yerel seçimlerinin yaşanan son olaylardan dolayı çok önemli olduğunu hatırlatan Soylu, Dikili Belediye Başkan Adayı Ahmet Dağdelen için de seçmenlerden oy istedi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Dikili'nin değişimi seçeceğini söyleyen Ahmet Dağdelen de şöyle konuştu: "Biz, halkımız için gece gündüz çalışmaya hazırız. Ekibimiz ile birlikte inşallah sizlerle her an görüşüp projelerimizi anlatacağız. Dikili için dev projelerimiz var. Sağlıklı içme suyu kullanımından yeşil alanlara kadar Dikili'nin her karışını değiştireceğiz, güzelleştireceğiz. Dikili, bir turizm kenti olacak, Dikili bir tarım kenti olacak, Dikili daha yaşanabilir bir kent olacak. Dikili halkının değişime hazır olduğunu görüyorum. Yıllardır hizmet yerine ideoloji ile yönetilen bir kent görüyorum karşımda ve halkımız artık hak ettiği hizmeti talep ediyor. 30 Mart günü biz Dikili'nin bu makus kaderini değiştireceğiz. Hep birlikte daha güzel bir Dikili için çalışacağız. Haydi Dikili, şimdi hizmet zamanı, haydi Dikili, şimdi değişim zamanıdır."

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Başkan Adayı Dağdelen ve teşkilat üyeleri ilçe seçim bürosunun açılışını yaptı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Soylu Ak Parti Türkiye Dikili Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title