Haberler

Danışmanı rüşvet alırken suçüstü yakalanan Bilecik Belediye Başkanı'ndan açıklama: Siyasi hamleye dönüştürmek istiyorlar

Güncelleme:

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyenin iştiraki olan Kayı A.Ş'nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Selçuk E'nin rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına ilişkin açıklamada bulundu. 200 bin dolar rüşvet alırken görüntülenen Selçuk E.'nin tarafınca görevden alındığını belirten Başkan Şahin, "Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz" dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyenin iştiraki olan Kayı A.Ş'nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Selçuk E'nin rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına ilişkin süreci yakından takip ettiklerini bildirdi. Şahin, yazılı açıklamasında, Selçuk E'nin belediye binasına gelen emniyet mensuplarınca gözaltına alındığını ve halen ifadesi alınmak üzere bekletildiğini kaydetti.

Danışmanı rüşvet alırken suçüstü yakalanan Bilecik Belediye Başkanı'ndan açıklama: Siyasi hamleye dönüştürmek istiyorlarBaşkan Semih Şahin

"SİYASE HAMLEYE DÖNÜŞTÜRMEK İSTEYENLER ELLERİNİ OVUŞTURUYOR"

"Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz." açıklaması yapan Şahin, şu ifadeleri kullandı:

"Bilecik Belediyesi olarak elde edilen kazanımlarımızın, güvenin ve siyasi istikrarımızın zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Suç varsa suçu işleyen kim olursa olsun gereğini yapacağımızdan ve hiçbir yasa dışı faaliyetin arkasında durmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk E. tarafımca görevden alınmıştır. Soruşturmayı yürüten yetkili kurumlara gereken desteği verdiğimizi, süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Danışmanı rüşvet alırken suçüstü yakalanan Bilecik Belediye Başkanı'ndan açıklama: Siyasi hamleye dönüştürmek istiyorlarSelçuk E.

Kaynak: AA / Politika

Semih Şahin Bilecik Selçuk Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı Akış'a 19 yıl 6 ay hapis cezası

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı Akış'a 19 yıl 6 ay hapis cezası

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Prof. Dr. Engin: Uyuz vakalarında son 2-3 aydır büyük bir artış var

Prof. Dr. Engin: Uyuz vakalarında son 2-3 aydır büyük bir artış var

500

Yorumlar (10)

Zübeyir Kıvrak:

BİR ADAM BU KADAR ARSIZ OLURMU ADAM RÜŞVET ALIYOR SİZ HALA BUNU SİYASİ MALZEME YAPMAYA ÇALIŞANLAR VAR DİYORSUN BU ORAYA SİYASET YAPARAK GELMEDİMİ?

97
9
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

CHP lileri sahneye alalım

84
12
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

ar damarları çatlamış bunların

67
5
yanıtYanıtla
Cenk Evci:

Semih Şahin ne sandın, hırsızlık yapıyor, rusvet aliyor danismanin. Bütün parayı tek başına yemeyecekti tabiki danışmanın. insanlar salak mi. Tabiki seni sorgulayacak millet..

65
3
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Fatma gülünde suçu yoktu ama seveni çoktu

61
3
yanıtYanıtla
Ali İğsek:

utanmada yok terbiyesiz

60
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Danışman kendi başına başkanın haberi olmadan ne iş yapabilirki. Başkanın haberi ve imzası olmadan danışman kendi başınamı imar planını değiştirecek adamlara kıyak yapacak.

42
4
yanıtYanıtla
Muhlis Çağıran:

Sol bloğunda 40 yılda bir böyle vaka olur o da geçmişlerine kadar gider.Halbuki diğer partiler de her gün olan şeyler.rüşvet torpil kayırmacılık özel şartlar % 98 file veren ihaleler.İnmeyen yolculara , geçmeyen araçlara verilen dolarlar Başkanın üslubunu tasvip etmiyorum.Bunu demesini beklerdim ;Adalet gereğini yapacaktır.Şimdi çık işin içinden.

1
2
yanıtYanıtla
Şerafettin Şeker:

nerde chp nin ak partiye saldıran yalancı din düşmanı seçmenleri görelim hırsızlıklara ne cevap verecekler

1
0
yanıtYanıtla
muro:

danismani parayi belediye baskani icin almistir.yoksa direk veremezler.ama genelde caycilari kullanirlardi ama cayci AKPliymis.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title