Haberler

Son ankette Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş, Erdoğan'a rakip oldu! Bir isim yarışı farklı kazandı

Güncelleme:

Son anketini Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yapan Metropol Araştırma, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş'ı çıkardı. Ankette Erdoğan'a karşı sadece Kılıçdaroğlu kaybetti. İmamoğlu %0,9'luk farkla Erdoğan'ı geçerken, Yavaş ise yarışı %6,7'lik farkla önde bitirdi.

Türkiye seçimlere doğru giderken araştırma şirketleri de anketlere hız verdi. Metropoll Araştırma son anketi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yaptı. Ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına, 6'lı masanın adayı olarak isimleri öne çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş çıkartıldı.

ERDOĞAN SADECE KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ankette sadece Kılıçdaroğlu'na karşı üstünlük sağladı, İmamoğlu ve Yavaş'a karşı ise kaybetti. Erdoğan kasım ayı anketinde yüzde %44,5 oy alırken, Kılıçdaroğlu ise %39,4 oy aldı. Erdoğan'ın da Kılıçdaroğlu'nun da oy oranları ekim ayına göre düşüş gösterdi.

İMAMOĞLU KÜÇÜK BİR FARKLA ÖNDE

Erdoğan-İmamoğlu yarışında ise aradaki fark %0,9 oldu. Erdoğan'ın oy oranı %42, İmamoğlu'nun oy oranı ise %42,9 olarak kaydedildi. Erdoğan'ın oy oranı yine ekim ayına göre düşüş gösterirken, İmamoğlu'nun oy oranı ise %0,5'lik bir yükseliş gösterdi.

Son ankette Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş, Erdoğan'a rakip oldu! Sadece biri kaybetti

YAVAŞ %6,7 FARK ATTI

Erdoğan-Yavaş yarışında ise arada dikkat çeken bir fark oluştu. Erdoğan %39,7, Yavaş ise %46,4 oy aldı. Bu yarışta da Erdoğan'ın oy oranı düşüş gösterdi. Yavaş'ın oy oranı ise İmamoğlu gibi %0,5 yükseldi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (45)

HAYRETTİN ŞÖLEN:

MANSUR YAVAŞ gibi devlet terbiyesi almış biri gelirse ülkenin başına AKP nin sonu

951
326
yanıtYanıtla
Ferit Koç:

Bu ülkeyi Erdoğan'dan başkası yönetemez, maskara olur. Erdoğan çok bedel ödedi böyle gökten düşmeyle başkan olma hayalleri kurmasın kimse.

210
541
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Mansur da kaybeder davasını satıpta chp zihniyetine geçen adamdan hiç bir şey olmaz sağ sağa geçse tamam sağdan sola geçmek tam anlamıyla koltuğunu kaybetmemek vatan gitmiş umrumda olmaz.

226
484
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

İş ciddiye binince bu millet yine reisi seçecek. Meslekte tecrübe önemlidir. Uzman doktor varken kim pratisyene ameliyat olur.

213
401
yanıtYanıtla
ERKAN :

evet ama arkadan yeni uzmanlar geliyor. kimse anasının karnından uzman doğmadı

yanıt153
yanıt63
Hsn:

tabiki herkes uzman olabilir ama bu iş mücadeleci ruh,kararlılık,liderlik vasfı,en alt birimlerden tırmalaya tırmalaya en tepeye gelebilme becerisi ister,bunları başarmış bir aday yok şu an muhalefet aday adaylarında

yanıt56
yanıt129
Mehmet Vatandaş:

uzman doktorlarda zamanla yorulur pratisyen daha iyi iş çıkarır:)

yanıt41
yanıt47
Serkan kılıç :

Önce sorarlar adama 4 yıldır Ankaradayım ne yaptın?? Boş bir balonu sürekli sisiriyorlar ama Erdoğan bunu fena patlatır

198
349
yanıtYanıtla
Ali Karadeniz:

Mansur yavaş mı la insana gülerler yahu daha düne kadar başka partili olan kişi CHP den cumhurbaşkanı adayımız olacak Ankara yi yönetemeyen kişi Türkiye cumhuriyetini mi yönetecek ağzımla bile gülmüyorum

89
374
yanıtYanıtla
ERDEM İKU:

Anketi nerede yaptınız bakırköy taksim beşiktaş hattın da mı

183
263
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title