Haberler

Şırnak Valisi Cevdet Atay: Önceliğimiz terörle mücadele

Güncelleme:

Şırnak'a atanan Vali Cevdet Atay, terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını belirterek, son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Şırnak Valisi Cevdet Atay göreve başladı

ŞIRNAK Şırnak'a atanan Vali Cevdet Atay, öncelikli hedeflerinin terörle mücadele olduğunu belirterek, son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Valiler Kararnamesiyle Düzce'den Şırnak'a atanan Vali Cevdet Atay, kente geldi. Havayoluyla Şerafettin Elçi Havalimanına gelen Vali Atay, kent protokolü tarafından karşılandı. Daha sonra valiliğe geçen Vali Atay, burada Belediye Başkanı Mehmet Yarka, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, askeri erkan, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Burada her kes ile tokalaşan Vali Atay, kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara sıcaklıklarından dolayı teşekkür ederek açıklamalarda bulundu. Vali Atay, "Allah nasip ederse bu günden itibaren bir müddet Şırnak'a birlikte hizmet edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın tensip ve taktirleri ile Şırnak Valiliğine atanmış bulunmaktayım. Bu gün bismillah deyip görevimize başladık. Öncelikle Şırnak halkımızın, burada çalışan kıymetli mesai arkadaşlarım şahsında görevimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah bizi, büyüklerimize, devletimize, milletimize karşı hiçbir zaman mahçup etmesin. Benden önce görev yapan kıymetli valilerimize buraya sağladıkları üstün hizmetlerden dolayı hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"Önceliğimiz terörle mücadele"

Vali Atay, önceliklerinin terörle mücadele olduğunu söyledi. Atay, "Allah Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin. Terörle mücadele konusunda çok ciddi başarılar elde edildi. Burası sembol illerden ama Allah'a hamd olsun bundan sonra en güzel şekilde anılacak yerlerdendir. Burada terörle mücadele konusunda görev yapan Mehmetçiğimize, jandarmamız, polisimiz, askerimiz, güvenlik korucularımız ve bunların başındaki komutanlarımız, müdürlerimiz Allah hepsinden razı olsun. Ayaklarına Allah taş değdirmesin. Terörle mücadele neticesinde geldiğimiz nokta, Şırnak şimdi petrol ile gündeme geliyor. İnşallah 85 milyonun gözü buradan gelecek güzel haberlerde. Bunun yanında Cumhurbaşkanımızın çokta önemsediği, dolayısıyla bizim bu petrol konusunda kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Bizim bura ile alakalı elimizden gelen tüm gayret, tüm kurumlarımız ile tüm arkadaşlarımız ile bu saatten sonra gösterme mecburiyetimiz söz konusudur" diye konuştu.

Çok güzel işleri hep birlikte yapacaklarını dile getiren Vali Atay, "Tek başıma şahıs olarak ben değil, burada hep beraber bir bütünüz. Sizler ile kaymakamlarımız, kıymetli komutanlarımızla, belediye başkanımızla başkanlarımızla, değerli siyasetçilerimiz ile el birliğiyle Şırnak için en güzelini yapmak bundan sonra bizim vatan borcumuz. Bütün kapıları çalacağız. Vatandaşlarımıza her konuda destek olacağız. Vatandaşlarımızın haklı konularında mutlaka yanlarında olacağız ve hiçbir vatandaşımız bir konuda ben haksızlığa uğradım demeyecek. Vatandaşlarımıza özellikle şunu iletmek istiyorum. 7-24 saat kapımız açık. Hangi vatandaşımızın ne derdi varsa mutlaka gelsinler. Kıymetli muhtarlarımıza sesleniyorum. Mahallelerinizde, köylerinizde fark-u zaruret içerisinde olan birisi, hastası olan birisi mutlaka bunları iletmek sizin boynunuzun borcu, yerine getirmekte bizim. Devletimiz çok güçlüdür. Cumhurbaşkanımızın bize bizzat talimatıdır. Gece yatarken başını yastığa huzur içerisinde rahatça koyamayan bir vatandaşımız varsa uyku bize haramdır. Bu hepimiz için geçerlidir. Çünkü hepimiz birbirimiz için varız. Burada amacımız Şırnak'ı elbirliği ile daha yaşanılır hale getirmek. Buranın refahını daha üst seviyelere getirmek. Ben sizlere güveniyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, konuşmaların ardından makamında belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve askeri erkan ile bir araya geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Atay Şırnak Politika Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title