Haberler

Sosyal medyadan paylaştı! Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya üzerinden 4 soruluk bir anket yaptı. Ankette karikatürlerin de kullanıldığı görülürken, kullanıcılar Demirtaş'ın sorularına yoğun ilgi gösterdi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, öğle saatlerinde saat 18.00'de Twitter hesabı üzerinden anket yapacağını duyurdu. Demirtaş, işaret ettiği saat gelince anketini yayınladı.

"GECE SALONDAN TIKIRTILAR DUYDUNUZ"

Yaptığı anketin 4 sorusunda da bir karikatür kullanan Demirtaş, ilk soruda, "Gece salondan tıkırtılar duydunuz. Kalkıp baktınız ki hırsızın biri eşyalarınızı çuvala doldurup sırtlamış. Bir yandan da salonun tozunu alıyor. Siz olsanız ne dersiniz?" diye sordu.

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Demirtaş'ın sorduğu kalan 3 soru şu şekilde:

Selahattin Demirtaş sorduğu 2. soruda, "Gece salondan tıkırtılar duydunuz. Kalkıp baktınız ki aynı hırsız. Siz olsanız ne dersiniz?" ifadelerine yer verdi.

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

"AYNI HIRSIZ İŞTE"

Demirtaş, 3. soruda "Gece salondan… Aynı hırsız işte. Siz olsanız ne dersiniz?" dedi.

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

"POLİS DE SAVCI DA ONA BAĞLIDIR"

Öte yandan Selahattin Demirtaş'ın sorduğu son soruda, "Yine gecedir, hırsız halen aynıdır. Polis de savcı da ona bağlıdır. Siz olsanız ne dersiniz?" ifadeleri yer aldı.

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Selahattin Demirtaş'tan 4 soruluk anket

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni!
500

Yorumlar (16)

Melik Talha :

Avucunu yalarsın, sen boşuna ortakların iktidar olacakta seni o delikten kurtaracak hayali kurma.Selo Janjan

45
48
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

kendi aklinca anket mi yapmis ... bu nasil hapis sevda gülün de dedigi gibi hapis dedigin zaman ne internetin olacak nede baska birsey... disariyla iletisim halinde olmayacaksin.. yoksa hemen disariya biraksinlar... en fazla tv ama en fazla... adam hapisden aday oldu adam hapisden tweetlerini atiyor... oh ne güzel... normal suclularada varmi internet kullanimi ???

38
54
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Demirtaş kürtdeyil. Yabancı asıllı. HDP milletvekilleri çocuklarını neden dağa yollamiyorlar çocukları Avrupa'da okuyor batıda lüks hayat yaşıyorlar ama Kürtlerin çocuklarına dağa çıkın diyorlar

48
32
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Bu nasil hapis anlamadim!!!????

21
21
yanıtYanıtla
Pole star:

Hapiste bile bu kadar özgürlük!!! ne ülkeyiz ama...

24
11
yanıtYanıtla
Sadık:

Idam idam ,hapisden bile konuşuyor bu suçlu

19
15
yanıtYanıtla
Batuhan Erol:

hapiste anca anket yaparsın :))sen bizi düşünme kendi derdine yan .saz yokmu saz

21
11
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Boşver selocan tekerlemeler sana göre değil,sen orda istirahat etmene bak orası sana çok yakışıyor

19
13
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Hdp kapatılacak hatta bütün partilerin kapatılması gerekiyo ülkemizin bekası için tek yol AK PARTİ

14
11
yanıtYanıtla
Efraim Montana:

Size 4 gerçek söyleyeyim 1. Biz kürtlerüi zerdüşlerin çocuklarını dağ da kahraman diye yok ettiniz. 2. Bu gün chp içindeki kripto şovalyelerin desteği ile köuyümüzden ettin. 3. Yetmedi dağa kaçıramadığınız kızlarımızı namus meselesi yüzünde yuvaları dan ettiniz.

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title