Haberler

Resti çeken Akşener'in 3 ay önceki konuşması yeniden gündem oldu: 6'lı Masa'yı dağıtmaya kimsenin gücü yetmez

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'ya resti çeken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in eski açıklamaları gündem oldu. 3 ay önce yaptığı açıklamada sürprizli bir insan olmadığını, açık ve net bir kişi olduğunu söyleyen Akşener, "Altılı masa asla dağılmayacak, masayı dağıtmaya kimsenin gücü yetmez. Ne ben ne de başkası ülkenin geleceğinin konuşulduğu o masadan, hiçbirimiz kalkmayız." demişti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'da 5 siyasi parti liderinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda anlaştığını, kendilerinin ise buna karşı çıktıklarını söyledi. Kurmaylarıyla yaptığı toplantının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulunan Akşener, anketlerden çıkan sonuçlara göre önerdikleri Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isminin kabul edilmediğini belirterek masadan kalktı.

"SARAY GÖRÜNÜMLÜ KUMARHANENİZİ BAŞINIZA YIKMAYA GELİYORUZ"

6'lı Masa'ya resti çeken Meral Akşener'in geçmiş dönemde yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Kasım 2022 tarihindeki, "Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" davetine "Biz o kumar masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz." yanıtını veren Akşener, "Masayı dağıtacak" eleştirilerine hep benzer yanıtlar verdi.

"BEN SÜRPRİZLİ BİR İNSAN DEĞİLİM"

29 Aralık 2022 tarihinde yaptığı açıklamada, "İşbirliği içinde rekabet kavramına ihtiyacımız var. Birbirinin ayağına basan bir yapı değil. Ben sürprizli bir insan değilim o masada. Açık net bir insanım." diyen Akşener bununla da sınırlı kalmadı.

"MASAYI DAĞITMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

Yazar Elif Çakır'a 29 Aralık 2022 tarihinde verdiği demeçte İYİ Parti lideri Akşener, masadan kalkmayacaklarını, 6'lı Masa'yı dağıtmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. Akşener, "Altılı masa asla dağılmayacak, masayı dağıtmaya kimsenin gücü yetmez. Ne ben ne de başkası ülkenin geleceğinin konuşulduğu o masadan, hiçbirimiz kalkmayız." dedi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Altılı Masa İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Bakmadan Geçme

LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

500

Yorumlar (3)

Reis şeker:

Meral apla girdiğin her yeri karıştırıp çıkıyorsun helal olsun:))

2
0
yanıtYanıtla
Melih Güler:

6'lı masayı dağıtmaya kimsenin gücü yetmezdi ama 5li masayı elinin tersiyle yok etti meral mommy!

0
0
yanıtYanıtla
emmi:

Merale güvenilmeyeceğini ve hükümet adına hareket ettiğinin nişanı oldu bu adım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title