Haberler

Özgür Özel: Önümüzdeki günlerde Sayın Erdoğan ile yüz yüze bir görüşmemiz olacak

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Strazburg'da katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı "Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" açıklamasına yanıt verdi. Özel, "Önümüzdeki günlerde Sayın Erdoğan'la yüz yüze bir görüşmemiz olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam gerçekleşen Kabine toplantısının ardından gazetecilerin yönelttiği "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

ERDOĞAN: SAYIN ÖZEL'E KAPIMIZ AÇIK

Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL FRANSA'DAKİ TOPLANTIDA KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük yankı uyandıran sözlerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün Strazburg'da yanıt verdi.

"SAYIN ERDOĞAN İLE YÜZ YÜZE BİR GÖRÜŞMEMİZ OLACAK"

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi İlkbahar Oturumu kapsamında düzenlenen Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu Toplantısı'na katılan Özel, "Önümüzdeki günlerde Sayın Erdoğan'la yüz yüze bir görüşmemiz olacak" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel Strazburg AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

ARSLANOĞLU Hakan:

Erdoğan çok deneyimli tecrübeli bir lider olduğunu Dünya biliyor. Onunla görüşecek yüz asla iki yüzlü olmaması gerekir. Erdoğan adamı gözünden tanır.

96
416
yanıtYanıtla
Eymen Tunç:

Siyasetde özlediğimiz tablolar bunlar. Hepiniz bu millet için varsınız. Millet yoksa sizde yoksunuz. Artık ötekileştirmeyi, ayrıştırmayı bırakıp birlik oluruz inşallah. Öyle olursa karlı çıkan Türkiye olur.

89
8
yanıtYanıtla
hsyn cskn:

küreselcilere verdikleri sözleri yerine getirecekler dışarıdan bakarsanız memleketimizin iktidar ve muhalefet olarak tek parti gibi davrandıklarını görebilirsiniz

yanıt1
yanıt0
Serif Serif:

CHP terörist, ona oy verenler terörist falan diyenler vardı. Umarım edeplerini takınırlar artık. Hepimiz bu ülke için en iyisi olsun istiyoruz. Tercihler farklı olabilir ama bu ülkenin yarısına terörist demek en basit ifadeyle ahlaksızlıktır.

33
25
yanıtYanıtla
Hsn:

Teröristle ve yandaşlarıyla iş tutanlar aynı safta yer alanlar kim olursa TERÖRİSTTİR...

yanıt1
yanıt2
ARSLANOĞLU Hakan:

Erdoğan Ülke liderliğinden düştüğü zaman, Allah yaşatmasın Suriyeliler gibi olur sözde komşu Ülkelerin sınırlarından içeri alınmayı bekleriz. ALLAH Türklere bugünleri yaşatmasın.

28
21
yanıtYanıtla
Serif Serif:

Korku psikoloji yemiyor artık, başka bişey bulun

yanıt18
yanıt14
masteng aston:

Bu kadar cehalet fazla cok fazla arkadas ulke suriye oldu zaten.

yanıt5
yanıt6
mehmet bay:

Ekrem İMAMOĞLU 2028 de Cumhurbaşkanı olunca o zamanda ona metiyeler dizersin.

yanıt2
yanıt7
Yusuf ODEMIS:

Artık birlik olmanız dileğiyle. Hepiniz hepimiz bu vatanın evladıyız. Bunu bilin bize yeter..

43
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title