Haberler

Özgür Özel: Millet erken seçim isterse, ben de haydi derim

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinden 1. parti olarak çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı yayında erken seçim tartışmalarına değindi. Özel, "Emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı. Erken seçim tartışmalarına yönelik açıklama yapan Özel, "Emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" dedi.

"ÇOK YAKINDA BÜYÜK BİR EMEKLİ MİTİNGİ YAPACAĞIZ"

Now TV'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan CHP lideri Özel, "Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz. Bizim mitinglerimiz, barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" açıklamasında bulundu.

"'ERKEN SEÇİM TARTIŞMASI BAŞLATMAYACAĞIM' DEDİM AMA..."

Özel, erken seçim tartışmalarıyla ilgili soruya, "31 Mart seçimlerinin ardından, 'ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım' dedim. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse, ben de haydi derim. Böyle giderlerse yakın" yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacak görüşmeye ilişkin de konuşan Özgür Özel, "Önceki dönem genel başkanlarımızla da görüşmeler yapacağız. Önemli bir noktadayız. Bir nezaket ziyareti değil, nezaketi elden bırakmadan bir çalışma ziyareti olacak. Karşımızdakilerin her birisi bu milletin seçtiği insanlar. Meclis'te muhalefetimizi yapıyoruz. Gerektiği yerde de müzakere edeceğiz. Biz bir kişinin karar verdiği bir yapı değiliz" şeklinde konuştu.

"BEŞTEPE'DE RANDEVU VERİLİRSE ORAYA DA GİDERİM"

"Sayın Cumhurbaşkanı, randevuyu Çankaya'ya verirse çok şık olur" diyen Özel, "Meclis olabilir. AK Parti Genel Merkezi de olabilir. Beştepe'de randevu verilirse de Beştepe'ye giderim. İçerik, yer tartışmasından önemli. Bir inat uğruna beklentileri heba edemem. Doğru bir zaman ve doğru bir zemin belirlenir" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (56)

haksız mıyım:

CHP iktidar olacak dertler bitecek, fakirlik, yoksulluk bitecek, enflasyon düşecek, herkes hak ettiği gibi insani şartlarda yaşayacak.

638
302
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Troll yorum yapmış bot hesaplar beğenmiş. chp emanet oyları geri kaybetti,

yanıt176
yanıt126
Safe Safer:

Pardon ama neyin kafasını yaşıyorsun?!?!?!

yanıt76
yanıt28
Özgür Sevindik:

Ya harbi kardeşim sen bu CHP den kaç para aylık alıyorsun

yanıt126
yanıt54
Fondaşsavar:

İmamoğlum da 'Herşey güzel olacak' dedi 5 yıl geçti ama olmadı.... İçi boş süslü sloganlarla gerçekler çok farklı .... İBB nin FON undan maaşın yatmış hesabına bir bak

yanıt100
yanıt49
Beyö 4'lü:

Senin bu söylediğine ozgur özel bile arkasından gülüyordur

yanıt62
yanıt26
HACER İlhan:

Haa haa çok komik bundan yıllar evvel gördük CHP nin bu ülkeye neler yaptığını, çok şükür nerelerden nerelere geldk. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Aminn

yanıt0
yanıt0
Teknik Servis:

Reise ceza olsun diye oy vermedik,o kadarda değil,gel sandığa da ölçünü al

0
1
yanıtYanıtla
Mehmet Yılmaz:

Yorumlara bakılırsa CHP karşıtları halan üzerindeki şaşkınlını atamamış,aka kara demeye devam ediyorlar,gidişat hiç iyi değil,böyle devam edilirse yakında Türkiye kırmızıya boyanacak.Hak yemek haramdır.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

Erken seçim ülke ekonomisine vurulan darbe gibi olur ve sana verilen destek biter . Bunu böyle bil. Zaten ekonominin rayına oturması için çaba veriliyor. Kalkmış bir de erken seçim diyorsun. Siyaset böyle yapılmaz. Millet sana o belediyeleri erken seçim iste diye vermedi. Öyle olmuş olsa genel seçimde sen birinci olmuş olurdun ama olamadın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title