Haberler

Özel Haber) Ecevit'e Benzerliği Şaşırttı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, uzun yıllar DSP’ye hizmet verip ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan 68 yaşındaki Muzaffer Caba, DSP Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit’e benzerliğiyle herkesi şaşırtıyor.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, uzun yıllar DSP'ye hizmet verip ilçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan 68 yaşındaki Muzaffer Caba, DSP Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit'e benzerliğiyle herkesi şaşırtıyor. Bu benzerliği Ecevit'in duyduğu ve 1978 yılında Manisa'da bir toplantıya çağırıldığı öğrenildi. Caba, yıllarca Torbalı'da DSP İlçe teşkilatında görev yaptığını belirterek "Sayın Ecevit'e olan benzerliğim nedeniyle üyelerimizin gönüllerinde taht kurdum" dedi.

FOTOĞRAF İÇİN SIRAYA GİRİYORLAR

Köy hizmetlerinden emekli Mustafa Caba, Ecevit'e benzerliği nedeniyle birçok vatandaşın kendisiyle fotoğraf çektirmek istediklerini dile getirdi. Caba, zaman geçtikçe yaşlandığını belirterek şunları söyledi: "Ecevit'e olan benzerliğimi kaybetmedim. Ayrıca, dürüst lider Ecevit'e olan benzerliğim nedeniyle bir yaşam boyu onurlandım. Çok kişinin meraklı bakışlarına neden oldum. Şimdi de seçim öncesi teşkilatıma hergün uğrayarak bilgi alıyorum."

30 MART'TA DSP KAZANACAK

DSP saflarına katılan ve Belediye Başkan Adayı olan İbrahim Öz'ün 30 Mart tarihinde büyük başarı sağlayacağına inandığını kaydeden Caba, sözlerini şöyle tamamladı: "Sayın Dr. İbrahim Öz, DSP kadrolarında bu seçimi kazanacaktır. DSP ile Torbalı hak ettiği hizmeti layıkıyla alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 30 Mart akşamında Torbalı'da seçim zaferi konuşulacaktır. Sayın Öz'e destek her geçen gün büyümektedir." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Ecevit İbrahim Öz Torbalı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title