Haberler

Öz: TBMM, milli iradenin tecelligahıdır

Güncelleme:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Modern Türkiye'nin temeli TBMM'dir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Modern Türkiye'nin temeli TBMM'dir." dedi.

Yayımladığı mesajda Osmanlı Devleti'nin son dönemlerinde emperyalist devletlerin işgaline maruz kaldığını hatırlatan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Türk Milletinin kurtuluş savaşı ile bir ölüm kalım mücadelesi verdiğini söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bu ölüm kalım mücadelesinde yakılan bir kurtuluş meşalesi olduğunu belirten Başkan Öz, "Yedi düvele karşı varoluş savaşı veren Türk milleti, Mustafa Kemal Paşa liderliğinde çıktığı istiklal mücadelesini Millet Meclisi'ni kurarak taçlandırmıştır. Millet Meclisi'nin açılışıyla birlikte tüm dünyaya egemenliğini kayıtsız şartsız milletten alan bir devletin varlığı ilan edilmiş ve modern Türkiye'nin temelleri atılmıştır. Milli egemenliğe dayalı demokrasi ve yönetim anlayışının vücut bulduğu TBMM, ilelebet milletimizin gür sesi olarak varlığını sürdürecektir." Dedi.

Mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşundan itibaren çetin bir mücadelenin merkezinde yer alarak 'Gazi' ünvanını elde ettiğini hatırlatan Başkan Öz, "Milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclis, emperyalist güçlerin maşası konumundaki FETÖ'cü hainlerin de hedefi haline gelmiş ve bir kere daha destansı bir duruş sergileyerek milletinin sesi olmayı sürdürmüştür. Kurucu ve kurtarıcı yönüyle dünya tarihinde tek olan TBMM, Türk milletinin egemenlik bayrağı olarak ilelebet dalgalanmaya devam edecektir." İfadelerine yer verdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Emin Öz Erzurum Türkiye Politika Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title