Haberler

Osmaniye'de 'Yerinde Dönüşüm' projesi gezici tırda anlatılacak

Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, depremzedelerin kendi ev ve işyerlerini yapabilmeleri için başlattığı 'Yerinden Dönüşüm ' projesi hakkında bilgi vermek amacıyla gezici tır Osmaniye'ye geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının, depremzedelerin kendi ev ve iş yerlerini yapabilmeleri için başlattığı 'Yerinde Dönüşüm' projesi hakkında bilgi vermek amacıyla gezici tır Osmaniye'ye geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından "Yerinde Dönüşüm" projesi hakkında bilgilendirme ve tanıtım yapmak amacıyla Cumartesi gününe kadar Devlet Bahçeli Meydanı'nda hizmet verecek.

Gezici tırı ziyaret ederek görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız "Yerinde Dönüşüm" ile ilgili bilgilendirme amacıyla bu tırı ilimizde görevlendirdi. Arkadaşlarımız, depremden etkilenen, evi yıkılan, ağır hasarlı olan evlerinin yapılması ile ilgili hibe ve kredi desteğinin nasıl verileceği hususunda detaylı bilgiyi vatandaşlarımıza anlatacaklar. Evini yerinde yapacak hemşerilerimizin bilgilendirilmesinin sağlanmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Bakanlığımıza ve çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İklim Değişikliği Osmaniye Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title