Haberler

Ödül törenine Fincancı tepkisiyle damga vuran oyuncu Burak Haktanır, kendisini üzen tek şeyi açıkladı

Güncelleme:

Boğaziçi Film Festivali'nin ödül töreninde ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden Özcan Alper'e tepki göstererek, "O kadın TSK'ya iftira attı" diyen Burak Haktanır'a hem eleştiri hem de destek geldi. Yaşanan olay hakkında konuşan Burak Haktanır, "Keşke o an birkaç kişi daha benzer tepkiyi gösterseydi" diye konuştu.

Boğaziçi Film Festivali'nin ödül törenine, geçtiğimiz günlerde TSK'ya yönelik 'kimyasal silah kullandılar' iddiası nedeniyle tutuklanan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincacı'yla ilgili gerginlik damga vurdu. Yönetmen Özcan Alper, aldığı ödülü "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan tutuklanan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf etti.

TEPKİ GÖSTERDİ

Özcan Alper'e tepki oyuncu Burak Haktanır adlı oyuncudan geldi. Burak Haktanır, ödül salonunda "O kadın TSK'ya iftira attı. Kaç gündür bütün PKK sayfaları onu destekliyor" diye bağırdı. Sahneye çıkan yönetmen Selcen Ergün ise Burak Haktanır'ı "eril dil" kullandığı gerekçesiyle eleştirdi.

"GECE BAŞIMIZI RAHATÇA KOYABİLİYORSAK TSK'YA BORÇLUYUZ"

24 TV'de yayınlanan "Araf'ta Sorular"da Esra Elönü'nün konuğu olan Haktanır, burada da TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya tepkisi sürdürdü. Oyuncu Haktanır, "Türk Silahlı Kuvvetleri kim? Gece başımızı yastığımıza rahatça koyabiliyorsak, huzur içinde yaşayabiliyorsak, bu canı pahasına mücadele eden Mehmetçik sayesindedir." dedi.

"KEŞKE BİRKAÇ KİŞİ DAHA BENZER TEPKİ GÖSTERSEYDİ"

"Ben orada, haklı bir tepki ortaya koydum, bu haklı tepki sonrası inanılmaz bir destek gördüm." diyen Haktanır, diğer sanatçıların bu durum karşısında sessiz kalmasına da değindi. Oyuncu, "Keşke o an birkaç kişi daha benzer tepkiyi gösterseydi." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Şebnem Korur Fincancı Magazin Politika Güncel Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (7)

pederpan:

Helal olsun, doğruları söylemiş. bizimde destek olup vatan hainlerinin filmlerini izlemeyerek tepkimizi göstermemiz gerekir.

70
3
yanıtYanıtla
ERKAN :

ordaki üçbeş kişiye ihtiyacın yok biz varız arkanda gönlümüze girdin Allah ayağına taş değdirmesin bundan sonra

42
2
yanıtYanıtla
sem sem:

önemli değil üç beş kişi sen milyonların sesi oldun bir ses yeterdi oda sen oldun

39
0
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Burak Haktanır helal olsun,

35
0
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Sen ordaki 3 5 kişiyi boşver aslanım biz senin yanında oluruz sen merak etme

33
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

Helal sana BURAK.

21
0
yanıtYanıtla
TC Bayram Satilmiş:

Uzun yıllar sizin gibi bir sanatçı görmedi bu ülke. Teşekkürler. Bence bütün başrolleri hak ediyorsunuz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title