Haberler

Murat Kurum'un aday olarak açıklanmasının ardından Tevfik Göksu'dan dikkat çeken paylaşım: Çoğu gitti azı kaldı

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmasının ardından, adaylık için ismi konuşulan bir diğer isim Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Göksu paylaşımında, "Sevin İstanbul çoğu gitti azı kaldı. Gerçek belediyeciliğe tekrar kavuşmana az kaldı." ifadelerini kullandı.

Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Murat Kurum olarak açıklanmasının ardından paylaşım yapan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Sevin İstanbul çoğu gitti azı kaldı. Gerçek belediyeciliğe tekrar kavuşmana az kaldı." dedi.

AK PARTİ ADAYLARINI BELİRLEDİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerin de aday belirleme çalışmaları hız kazandı. Kamuoyunun merakla beklediği Ak Parti'nin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı.

ERDOĞAN, 28 BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında İstanbul'un da yer aldığı 12'si büyükşehir Ak Parti'nin 28 belediye başkan adayını yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törende kamuoyuna duyuracak. AK Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı merak edilirken, sürpriz bir gelişme yaşandı.

Murat Kurum'un aday olarak açıklanmasının ardından Tevfik Göksu'dan dikkat çeken paylaşım: Çoğu gitti azı kaldı

AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYI MURAT KURUM

Törenden saatler önce Ak Parti'nin İstanbul adayı belli oldu. AK Parti İstanbul'da Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u aday göstermeye karar verdi. Kurum'a adaylık görevi tebliğ edildi.

Murat Kurum'un aday olarak açıklanmasının ardından Tevfik Göksu'dan dikkat çeken paylaşım: Çoğu gitti azı kaldıMurat Kurum

TEVFİK GÖKSU'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI

AK Parti'nin İstanbul adaylığı için ismi geçenler arasında yer alan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kurum'un aday olarak açıklanmasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Göksu, video paylaşımına, "Sevin İstanbul çoğu gitti azı kaldı. Gerçek belediyeciliğe tekrar kavuşmana az kaldı." notunu düştü.

Murat Kurum'un aday olarak açıklanmasının ardından Tevfik Göksu'dan dikkat çeken paylaşım: Çoğu gitti azı kaldı

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Mehmet Tevfik Göksu İklim Değişikliği Mehmet Tevfik Murat Kurum İstanbul AK Parti Esenler Göksu Yaşam Politika Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Bakmadan Geçme

Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

8 yaşındaki öz kızı için skandal ifadeler kullanan kadın canlı yayında gözaltına alındı

500

Yorumlar (31)

Deniz Fırat:

Ekrem Baskan yine secilir. Vatana millete hayirli olsun. Tum engellemelere ragmen savasmaya devam ediyor. Allah yardimcisi olsun.

458
512
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Neyin engellemeleri.Istanbulu pislik icinde birakti,iett otbüsleri kaza yapiyor veya yaniyor,yürüyen merdivenler hergün ariza yapiyor bakimsizliktan.Istabulun heryeri kaos yapti ve insallah Murat kurum acik ara kazanip Istabulun yeni baskani olacak.

yanıt124
yanıt99
osman Öztürk:

Valla mı.Artık başkanınız muhtar bile olamaz.Tatile çıksın bence

yanıt148
yanıt101
Onur Yener:

Engel sizin beyninizde, aşın artık bunları...

yanıt191
yanıt136
met tat:

İstanbul'da kaç gün kalmış baskanin senin istanbula hoşgeldiniz diye pankart açıldı bu adama belediyecilik namına seneler sonra konuşulacak ne eseri var millet metro hat açılışı yapar kendisi istasyon açılışı yapıyor. Senin başkanın karda ingiliz elçisi kadeh kaldırır Kıbrıs kasabı makaryosun adalardaki taş mektebini restore eder Ayasofya'nın karşında hipodrom kazısı yapmak ister kimin ne için çalıştığını iyi biliyor millet bu adam 16 milyon için değil G7 için çalışıyor

yanıt85
yanıt49
Hacı Şembeki:

Istanbul kar faciasi yasarken İngiliz büyükelcisi ile yemek yemesini mı engelledi İstanbullu.. yada sel felaketi yaşarken istanbullu .....Ekremcigimin tatilini mı engellediler.... istanbulun bir çok sorunu varken Ekremcigimin Türkiye turuna çıkmasını mı engelledi..vs vs

yanıt69
yanıt37
Adem Sevindik:

Tarikat,cemaat ve vakıflara aktarılan paralar kesilince ne yapacaklarını şaşırdılar İSTANBUL için

410
205
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Bunların acısı bu zaten çalışmış çalışmamış umurlarinda değil aslında beş yıldır beleş para gelmiyor

yanıt37
yanıt12
Firat Tas:

Murat kurum hiç şansın yok istanbul sizin için artık bir hayal gerçekleşmesi mümkün olmayan

276
207
yanıtYanıtla
Seyfettin Sucu:

Şimdi eko düşünsün

201
237
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title