Haberler

Murat Kurum, aleyhinde atılan sloganları destek sandı: Allah razı olsun

Güncelleme:

Cumhur İttifikakı'nın İBB adayı Murat Kurum, İstanbul'da katıldığı bir etkinlikte TOKİ mağdurları tarafından protesto edildi. Konuşması "Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya" sloganları ile kesilen Kurum, bu sloganların kendisine destek amacıyla atıldığını düşünerek "Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

İBB adayı Murat Kurum, katıldığı bir etkinlikte TOKİ mağdurlarının "Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya" sloganlarına yönelik"Allah razı olsun" dedi.

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler yaklaşırken adayların da seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen Hamsi Festivali'nde katılarak bir konuşma gerçekleştirdi.

MURAT KURUM'A PROTESTO

Burada konuşması sırasında Kurum, TOKİ mağdurları tarafından protesto edildi. Protestocular sık sık "Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya" sloganları attı.

Murat Kurum ise bu sloganların kendisine destek amacıyla atıldığını düşünürek "Allah razı olsun" dedi.

Murat Kurum, TOKİ mağdurlarının sloganını destek sanarak 'Allah razı olsun' dedi

TOKİ MAĞDURLARI NE İSTİYOR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından evlerinin zamanında bitirilmediği ve taksitlerine sürekli zam geldiğini söyleyen vatandaşlar sık sık protesto düzenliyor. Vatandaşlar projenin başladığı dönemde Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum'un olmasından ötürü protestolarını Kurum'a yöneltiyor.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Murat Kurum İstanbul Toki 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (82)

kuzeyli baba:

bugün çarşıya indim çay ocakları simit arabalarının önü hayır lokmacısının önü ikinci elcilerin önü full kuyruk vardı kımse bu ulkede ekonomık kiriz var demesin her yer dolu ekonomı canlı bızım sokakta arabayı koymaya yer yok bende araba alacam ama sokakta park sorunu oldugundan almıyorum her doluu full full emeklıye on bın yeter asgarı ucrete 2025 ocaga kadar kesınlıkle zam gelmemelı yoksa enfilasyon artar

181
749
yanıtYanıtla
Ozan Acar:

Memura vermeli demi yada isletmeler zam yapmalı sizingibi insanlar oldukça bu ülke batmaya mahkum ülkede herkez oku devlete sırtını yaşla yan gel yat sanayide ne eleman kaldı ne ticaret yapan herkez faiz peşinde

yanıt301
yanıt60
İmdat Tekin:

Arabayı yemeği içmeği ekonomiye bağlayan zavallı. Saydıkların lüks değil ihtiyaç.

yanıt469
yanıt66
Erkan Kaya:

ALLAH Sana akil fikir versin. Iste senin gibilerin yuzunden bu ulke bu hale geldi ...

yanıt103
yanıt8
Akif:

dünyanın en kalabalık şehri tokyo'da otopark sorunu yok. senin mantığına göre japonlar bizden fakir. ülkedeki otopark sorununu başarı olarak gören bir zihniyetle aynı ülkede yaşıyoruz.

yanıt103
yanıt7
Aykut Kalanoğlu:

Kuzeyli yaptığın ironiyi anlayamayacak kadar milletimiz sinirli kızgın ve asabiyet içinde be kardeş ! ironi yapma bir daha bak yorumunu tam olarak anlamadan düşünmeden hemen tepkili yorumlar gelmiş ?

yanıt35
yanıt4
Mehmet Vatandaş:

Bu düzeyde bir ironiyi bizim insanımız anlamaz dostum:)))

yanıt34
yanıt4
birgörüş:

Memnun olmayan kesim her zaman memnun olmayacak.

yanıt8
yanıt27
Mustafa Kinali:

Cahil

yanıt4
yanıt0
Ahmet Melih ALEMDAR:

Ah Binali neredesin :)

110
11
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title