Haberler

Muharrem İnce: Türkiye'nin en büyük ittifakını kuruyoruz

Güncelleme:

Memleket Partisi'nin parti meclisi toplantısının ardından değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Muharrem İnce, mevcut ittifakları eleştirip Türkiye'nin en büyük ittifakını kurduklarını söyledi. İnce, "Öğrenci, öğretmen, memur, çiftçi, emekçi, emekli, polis, işçi, asker gibi toplumun tüm sınıflarıyla ve en önemlisi helal lokma kazananlarla ittifak kuruyoruz" diye konuştu.

Memleket Partisi, dün genel başkan ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin başkanlığında toplanan parti meclisinde milletvekili aday listelerini görüştü.

"KOLTUK SEVDASI İÇİN BİR ARAYA GELMİŞLER"

Toplantı sonrasında konuşan İnce, parti olarak gördükleri ittifakların ilke ittifakı değil, "menfaat ittifakı" olduğunu savunan İnce, "Birbirine selam vermeyecek insanlar koltuk sevdası için bir araya gelmişler. Tepedekilerin bir araya gelmesi tabanın bir araya geleceği anlamına gelmez" değerlendirmesini yaptı.

"TOPLUMUN TÜM SINIFLARIYLA İTTİFAK KURUYORUZ"

Türkiye'nin en büyük ittifakını kurduklarını da sözlerine ekleyen İnce, "Öğrenci, öğretmen, memur, çiftçi, emekçi, emekli, polis, işçi, asker gibi toplumun tüm sınıflarıyla ve en önemlisi helal lokma kazananlarla ittifak kuruyoruz" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZ UCUZ ET YESİN, UCUZ SÜT İÇSİN İSTİYORUZ"

Cumhuriyet'e konuşan İnce sözlerini şöyle sürdürdü; "İçeride ve dışarıda güçlü bir devlet olsun, pasaportumuz itibarlı olsun, demokrasi standartları yüksek olsun, insan hakları karnemiz düzgün olsun istiyoruz. Mavi Vatan'a sahip çıkılsın, denizlerdeki menfaatimiz korunsun, savunma sanayimiz güçlü olsun, topraklarımızdan bereket fışkırsın, çocuklarımız ucuz et yesin, ucuz süt içsin istiyoruz."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Memleket Partisi Muharrem İnce Türkiye Emekçi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

zart Zurt:

PKK ile işbirliği yapanlara kim oy versin ki. İnceyi tercih etmelerindeki sebep bu. 6 lı masanın PKK ile mücadele edeceğiz hesap soracağız dediğine şahit olmadım.

113
119
yanıtYanıtla
Hakan:

Akp nin son ümidi...

140
72
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

sen kesin kaybedeceksin ince. ama umarım seninle birlikte ülkemiz de halkımız da kaybetmez. birilerinin ekmeğine yağ sürmekten başka bisey yapmıyorsun

124
49
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

seneler evelki cumhurbakanlık seçimini unutmakdık.adam resmen buhar oldu saatlerce kimse ulaşamadı kendisine..

124
44
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Finale RTE ve M.İnce kalacak bu seçimin en büyük sürprizi bu, gerisi hikaye ..

62
103
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

çok komiksin de neremizle gulecez :))

yanıt87
yanıt37
Janoo Jsnoo:

Hic harama yaklasmiyirsun ne haram yiyor ne de haram içiyorsun ayıptır muareem çocukları kandırmak yakışır mı koş koca adamsin

121
27
yanıtYanıtla
H do:

Bu seçimden sonra muhalefette güzel bir bahar temizliği olacak çoğu mecburen emekliliğe ayrılacak ülkem derin bir nefes alacak. Umarım hayırlı vatansever emek verlek isteyen samimi kişiler devralır

70
68
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

gözlerim yaşardı ve kardeş. bu kadar mı çok seviyon muhalefeti. sen muhalefeti bırak da 20 senenin sonunda patetes soğan almanın bile lüks olmasını konuş

yanıt68
yanıt39
Buba Nasler:

Ici bos bos bir balon yazik mecliste bile giremezse sasirmayin.

103
29
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title