Haberler

Muhalefetin gündemine bomba gibi düşen adaylık kulisi! 6'lı masa ilk toplantıda ele alacak

Güncelleme:

Henüz Cumhurbaşkanı adayını belirlemeyen 6'lı masa partileri hakkında bomba bir kulis bilgisi dolaşmaya başladı. İddialara göre partilerin tek adayın yanı sıra seçime iki adayla gitme şıkkını da değerlendirmeye aldığı öne sürüldü. Hatta 6'lı masanın ilk toplantısında bu seçeneğin artıları ve eksileri konuşulacak.

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte 6'lı masa partilerinin kimi Cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceği de merak ediliyor. Gündemde CHP lideri Kılıçdaroğlu, DEVA lideri Ali Babacan, İBB Başkanı İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın isimleri ön planda.

TEK ADAY SEÇENEĞİNİN YANINA YENİSİ EKLENDİ

Seçimlere tek adayla gitmesi muhtemel görülen 6'lı masa partilerinin yeni bir şıkkı daha gündeme aldığı iddiası da kulislerde dolaşmaya başladı. İddialara göre tek aday konusunda anlaşılamaması durumunda iki adaylı seçenek gündeme gelecek. İki adayla seçime gidildikten sonra ise en fazla oy alan adayın etrafında birleşilecek.

ÖNÜMÜZDEKİ TOPLANTIDA DA GÜNDEME ALACAKLAR

Yine iddialara göre yüksek sesle dillendirilmeye başlanan bu seçenek 6'lı masanın önümüzdeki ilk toplantısındagündeme alınacak. Parti liderlerinin 'iki adaylı seçimin' artılarını ve eksilerini konuşması bekleniyor.

DAVUTOĞLU DA REDDETMEDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da dün katıldığı yayında ikili aday seçeneğine kapıları kapatmayarak şunları söyledi: "Son anda Erdoğan fikrini değiştirdi diyelim. A planımız tek adaydır ama şartlar neyi gerektirirse o esneklikte gerekli adımı atarız. A planımız, B planımız tek adaydır. Ama karşı taraf öyle bir şey yapar ki, oturur tekrar değerlendiririz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Kadir Kara:

yazık şunların karnını doyuruyoruz yedirip içirip gezdiriyoruz, gram faydasız bir grup.. faydası olmadığı gbi külliyen zararlar

51
34
yanıtYanıtla
zırzop:

acele etmeyin bu kadar, bekleyin hazirandan sonra aday belirlersiniz

54
22
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

sunlara umut baglayanlara uzuluyorum desem yalan olur. kahkahalarla seyrediyorum hahahahaha

10
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title