Haberler

Muğla'da Filistin'e Destek Çadırında Çocuklara Balon ve Bayrak Dağıtıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Menteşe ilçesinde İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı farkındalık sağlamak amacıyla kurulan çadırda Memur-Sen üyelerince çocuklara balon ve bayrak verildi. Çadırda ayrıca İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıların anlatıldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı farkındalık sağlamak amacıyla kurulan çadırda Memur-Sen üyelerince çocuklara balon ve bayrak verildi.

Sınırsızlık Meydanı'nda Muğla Birlik Hareketince Filistin'e destek çadırı kuruldu. Meydanda İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıların anlatıldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Sergiyi çok sayıda kişi ziyaret ederken, fotoğrafları inceleyen vatandaşlar yaşanan dramı yakından görme fırsatı buldu.

Kurulan çadırda nöbeti üstlenen Memur-Sen üyelerince de saldırılarda yaşamını yitiren çocuklara dikkati çekmek amacıyla çocuklara Türkiye ve Filistin bayrakları ile balonu dağıtıldı.

Memur-Sen İl Başkanı Özcan Çiçek, İsrail'in Filistin halkına yönelik gerçekleştirdiği saldırıları ve katliamların hala sürdüğünü söyledi.

Dünyanın gözü önünde uluslararası savaş kurallarının hiçe sayıldığını ve sivillerin tek sığınağı hastane ve okulların dahi bombalandığını belirten Çiçek, kendilerinin de yaşanan drama farkındalık oluşturmak amacıyla çocuklara balon ve bayrak dağıttıklarını ifade etti.

Programa Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Önder Uçak ve sendika üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Memur Sen Filistin İsrail Gazze Muğla Eğitim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title