Haberler

Miting sırasında Erdoğan'ı kızdıran talep: Ya tamam ver ver, onlar benim memurlarım ver

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri öncesi Malatya'da yoğun katılımla gerçekleşen mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonlarına doğru kendisine bir şeyler anlatmak isteyen bir kadına kızdı. Erdoğan, ne dediği tam olarak anlaşılmayan kadına "Ya tamam ver ver, oradaki kardeşlerimize ver. Onlar benim memurlarım ver. Şu anda görüyorsunuz bak burada işimiz var" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaret ettiği Malatya'da yoğun katılımla gerçekleşen mitingde konuştu.

MİTİNG ALANINDA YÜKSELEN SESE KIZDI

Seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasının sonlarına doğru miting alanındaki bir kadının talebi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı.

"ŞU ANDA BURADA İŞİMİZ VAR"

Ne dediği tam olarak anlaşılmayan kadının sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Ya tamam ver ver, oradaki kardeşlerimize ver. Onlar benim memurlarım ver. Şu anda görüyorsunuz bak burada işimiz var" ifadelerini kullandı. Erdoğan, daha sonra konuşmasını tamamlayıp, Malatya belediye başkan adaylarını tanıttı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (33)

sade vatandaş:

demekki benim memurlarım mesai saatinde vatana millete hizmet etmek için mitinge gelmiş

749
121
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

belki polisleri kast etmiştir de öyle bile olsa memur devletin memurudur benim memurlarım ne demek!!

yanıt374
yanıt86
haksız mıyım:

benim memurlarım ifadesini, memurlar mitinge götürülmüş şeklinde anladınsa ya harbi algılamanda sorun var ya da çamura yatma konusunda camuzları geçmişsin. sırf kalabalık olsun diye mitinge tanımadığı memur getirilmiş olsa nereden tanısın cumhurbaşkanı?. harbi beyin bedava.

yanıt130
yanıt234
sade vatandaş:

haksızmıyım trolü bende bu adam bu saate kadar nerde kaldı diyordum valla içimden sana çay ısmrlamak geldi ama bunu nasıl yapmalı neyse demli çay olmasada demli muhabbet yaparız yanlış anlama dem dediysem çayın demini kastettim öbür demi değil eğer istanbuldaysan haftada bir iki gün termosla kahvaltılıkları alıp imamoğlunun yeniden açtığı sarayburnu parkındayım, bekliyorum aslında siyaseti boşverirsek valla buranın manzarasıda gerçekten harika iki günlük dünyada boşuna patırtı kütürtü ediyoruz

yanıt96
yanıt30
Mehmet YILMAZ:

Devletin sahibi olmuş vay be...... "Benim memurlarım" ne demek ya...

481
96
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Padişah han son 10 yıldır hep "Ben ve Benim" demiyor mu zaten? Farkında değil misiniz?

yanıt82
yanıt14
Ayhan:

Onun memuru tabi senin mi ?

yanıt10
yanıt15
osman kara kara:

Devletin memurunun mesai saatinde mitinkte ne işi var?

324
64
yanıtYanıtla
ali tartan:

Memur derken polis var farkındamısın

yanıt31
yanıt90
zebil animation:

vallah satara bu köyü haa

266
30
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title