Haberler

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Estonya'da görüşmeler yaptı

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Estonya'nın başkenti Tallin'de Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ve Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile bir araya geldi. Güler, Estonya Meclisi'ne de ziyaret gerçekleştirdi.

- Bakan Güler, Estonya Cumhurbaşkanı Karis ve Dışişleri Bakanı Pevkur ile görüştü

TALLİNN - Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Estonya'nın başkenti Tallin'de Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ve Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile bir araya geldi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, iki günlük Kosova ziyaretini tamamlayarak Estonya'ya geçti. Dün gece Estonya'ya ulaşan Bakan Güler, başkent Tallin'deki programına Türk Büyükelçiliğini ziyaret ederek başladı. Türkiye'nin Estonya Büyükelçisi Başak Türkoğlu tarafından karşılanan Güler, elçiliğin çalışmalarına ilişkin bilgi alarak, başarılar diledi. Güler, büyükelçilik ziyaretinin ardından Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Güler, Estonyalı mevkidaşı Pevkur ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Estonya ziyareti sırasında Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur ile de bir araya geldi. Güler ve Pevkur, ikili savunma ve güvenlik konularını ele aldı. Güler, görüşmede mevkidaşı Pevkur'a Türkiye ve Estonya arasında 1 Aralık 1924 tarihinde imzalanan Dostluk Antlaşması'nın replikasını hediye etti. Bakan Güler, Pevkur ile görüşmesinin ardından Bağımsızlık Meydanı'na giderek, Bağımsızlık Savaşı Zafer Anıtı'na çelenk koydu.

Estonya Meclisi'ne ziyaret

Estonya Meclisi'ne de ziyaret gerçekleştiren Güler, Estonya Milli Savunma Komitesi Başkanı Kalev Stoicescu ile bir araya geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler Estonya Tallin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title