Haberler

Milletvekili Üstün Türk Dünyasından Gençlerle İftarda Bir Araya Geldi

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Dünya Gençleri Dostluk ve Dayanışma Derneği ve Türk Dünyası Gençlik Topluluğu öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Dünya Gençleri Dostluk ve Dayanışma Derneği ve Türk Dünyası Gençlik Topluluğu öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Doğu Türkistan'dan Kosova'ya Türkmeneli'nden Makedonya'ya Afganistan'dan Ahıska'ya Kırgızistan'dan Azerbaycan'a Kazakistan'dan Türkiye'ye ve tüm Türk Dünyası coğrafyasından ülkemizde öğrenim gören öğrencilerle İller Bankası Sosyal tesislerinde iftar yapıldı.

Dünya Gençleri Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Adakan "Türk Dünyası gençlerinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde bir araya gelmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Adakan; bizlere bugün bu ortamı sağladığı için ve desteklerini hiçbir zaman esirgemediği için Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'e teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Milletvekili Üstün iftara katılan öğrencilerle tek tek tanışarak hepsine ayrı ayrı katıldıkları için teşekkür etti. Üstün "Türk ve Müslüman coğrafyasından ülkemize gelip eğitim gören her genç bizim için çok önemlidir. Onlarla zaman zaman bir araya gelip sohbet etmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün de yine aynı mutluluğu yaşıyoruz. Bizler aynı medeniyetin insanlarıyız. Aynı manevi duyguları paylaşmaktayız. Bu yüzden her zaman birliğimizi ve beraberliğimizi korumalıyız. Şuan Müslüman ve Türk coğrafyalarında istemediğimiz şeyler yaşanmakta. Bunların biran önce bitmesi ve huzurlu bir ortamın oluşması için çok çalışmalı ve başarılı olmalıyız. Ayrıca bu mübarek Ramazan ayında tüm Türk ve Müslüman coğrafyalarında zulüm altında olan kardeşlerimizi dualarda da unutmamalıyız" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ayhan Sefer Üstün Doğu Türkistan Feramuz Üstün Gümüşhane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title