Haberler

Milletvekili Kahtalı ve Tüfenkci'den Kahveci'ye hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongrede yeniden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen Basri Kahveci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongrede yeniden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen Basri Kahveci'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ile Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen kongrede yeniden ilçe başkanlığına seçilen Basri Kahveci ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci, "İnşallah Rabbim bizleri bu görevde mahcup etmez. Elimizden gelen tüm gayreti göstererek bize olan güveni boşa çıkarmayız" dedi. Milletvekili Hakan Kahtalı ise Malatya'nın metropol ilçelerinden biri olan Battalgazi'nin önemli bir konumda olduğunu dile getirerek, 103 mahalle deki mahalle temsilcileri ile birlikte tüm teşkilatın el ele vererek 2023'e hazır bir şekilde gireceklerini söyledi. Basri Kahveci'nin bilgi ve birikimi ile bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden emin olduğunu da ifade eden Kahtalı, "Kongremiz Malatya'mıza, Battalgazi'mize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Daha sonra söz alan AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de bugüne kadar parti teşkilatlarında görev alan herkese teşekkür ederek AK Parti'nin bir dava ve hizmet partisi olduğunu vurguladı. Yeni seçilen teşkilat üyelerine de başarılar dileyen Tüfenkci, 2023'e emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Parti teşkilatlarına rehavet uyarısında da bulunan Tüfenkci, "Bu başarılar bizi rehavete kaptırmasın. Birbirimizle uğraşmaktan öte, fotoğraf siyasetinden öte, samimi olarak milletin yanında olduğumuz sürece, kulaklarımızı tıkamadığımız sürece, Allah'ın izniyle 2023'de de zafer bizim olacaktır" dedi.

AK Parti'nin başarısının Türkiye'nin başarısı olduğunu dile getiren Tüfenkci, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletle beraber hareket edersek hiçbir güç ve oyuna boyun eğmeyiz. AK Parti şimdiye kadar ciddi oyunları bozdu. Milleti düzlüğe çıkararak bu yaşanan ekonomik saldırılara da karşı yine büyük bir başarı ile çıkacağımıza inanıyorum. Türkiye ekonomik olarak da bu saldırılara karşı başarıyla çıkacaktır. Bunun emarelerini de şimdiden açıklanan verilere baktığımızda görüyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Tüfenkci Battalgazi AK Parti Malatya Politika Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title