Haberler

Muğla Milas'ta göndere çekilmeyen Türk bayrağı tepki topladı

Güncelleme:

Muğla'nın Milas ilçesi Güneş Mahallesi'nde bulunan devasa Türk bayrağının, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde yarıya indirildikten sonra hala göndere çekilmediği ortaya çıktı. İlçedeki vatandaşlar, bu durumu ihmal ve saygısızlık olarak değerlendirerek bayrağın bir an önce göndere çekilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Güneş Mahallesi'nde bulunan Bayraktepe'de, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde yarıya indirilen devasa Türk bayrağının hala göndere çekilmemesi tepki çekmeye başladı.

BAYRAĞI YARIDA UNUTTULAR

Ulusal yas gününde anlamlı bir şekilde yarıya indirilen Türk bayrağı, gün sonunda tekrar göndere çekilmesi gerekirken Milas Belediyesi tarafından bu yapılmadı. Aradan günler geçmesine rağmen Milas Güneş Mahallesi'ndeki bayrağın hala yarıda olması dikkatlerden kaçmadı.

Muğla Milas'ta göndere çekilmeyen Türk bayrağı tepki topladı

İLÇE HALKI YETKİLİLERE ÇAĞRI YAPTI

İlçede yaşayan vatandaşlar, bu durumu ihmal ve saygısızlık olarak değerlendirerek, bayrağın bir an önce göndere çekilmesi için yetkililere çağrıda bulundular.

Muğla Milas'ta göndere çekilmeyen Türk bayrağı tepki topladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

10 Kasım Güneş Muğla Toplum Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title