Haberler

MHP'nin listesinde sürprizler var! Çakıcı'ya yakın isim de aday oldu

Güncelleme:

Ceza infaz düzenlemesiyle cezaevinden çıkan Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla bilinen Vahit Kayrıcı, MHP Çorum 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Aday Listesi yayınlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'den aday oldu.

VAHİT KAYRICI 1. SIRADA

Dün akşam saatlerinde kamuoyu ile paylaşılan listede sürpriz isimler de var. Onlardan biri de Ceza infaz düzenlemesiyle cezaevinden çıkan Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla adından söz ettiren Vahit Kayrıcı oldu. Çorum 1. sıra milletvekili adayı Vahit Kayrıcı, Çakıcı ile birlikte tatildeki fotoğraflarıyla gündeme gelmişti.

MHP'nin listesinde sürprizler var! Çakıcı'ya yakın isim de aday oldu

"GENEL BAŞKANIMIZIN BİR ADIM ÖNÜNDEN YÜRÜMEZ"

Hatta bu fotoğrafların ardından Kayrıcı için "Devlet Bahçeli'ye rakip" olduğu iddiaları ortaya atılmış, Çakıcı bir açıklama yaparak "Genel Başkanımızın bir adım önünden yürümez" ifadelerini kullanmıştı.

SİNAN ATEŞ AYRINTISI

Öte yandan Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümüne ilişkin soruşturmada aranan kişiyle aynı evde olduğu tespit edilen Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yeniden Mersin'den aday gösterildi. Fakat Olcay Kılavuz 2018 seçimlerinde Mersin'de 1. sıradan aday gösterilmişti. Bu seçimlerde Kılavuz Mersin'de 4. sıraya ötelendi. Bu durum Bahçeli'nin parti içerisinde verdiği bir mesaj olara yorumlandı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Milletvekili Adayı Alaattin Çakıcı Vahit Kayrıcı Milletvekili Çorum MHP Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları...
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (11)

Güray Dilli :

Mesajı vatandaş verecek , az kaldı..

434
85
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Aynen 100 yıllık Türkiey Cumhuriyetini değiştireceğiz diyenlerle ortaklık yapanlara dersini vereceğiz. Kürt çocuklarını dağa kaçırıp terörist yapanlara dersini vereceğiz. Öğretmen doktor askere silah silah sıkan pkk yanlısı partiyle ortaklık yapanlara dersini vereceğiz.

yanıt183
yanıt230
Zafer yılmaz :

Ercan akdeniz: 21 yıldır veremediniz mi, şimdi mi vereceksiniz. İşiniz gücünüz laf salatalıgı. Mafyacılık da sizin zihniyetinizde resmen hukuksal olur. Yetmedimi içten parçalama düşünceniz?

yanıt81
yanıt11
arif simsek:

parti mafya ilişkisi bu işte ,yanmışız arkadaş, gideceksiniz güle güle size

269
77
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

oh oh suyundan da. bunlar mı beni yönetecek

216
47
yanıtYanıtla
ERKAN :

kimler kimlerle

219
39
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İstedikleri gibi at koşturacaklar yani devammmm

193
44
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

mafyalar siyasetçi millet vekili oluyor ne güzel :) tam hak ettiğimiz yönetim

192
41
yanıtYanıtla
Hayri :

bu ülkede ki partiler yasası tam bir antidemoktatik uygulamadır mesela mahallenin bakkalını 5 dakikada vekil yapabilirsin kimmiş neymiş ne bilgisi becerisi varmış hiiç bir şeye ihtiyaç yok yaz 1. sıraya olsun bitsin partiler yönetimlere dedelerinden miras ya tepe tepe kullanabilirler

154
14
yanıtYanıtla
esrefpasali:

vekiller on secim ile vatandaş secmeli, boyle olursa parti baskanlari da degisebilir, parti basina gecen birakmiyor koltuğu yillarca boyle...55 yasindan yukarisi secime girmemeli, meclis emekli kavesine döndü...her koltuk iki donem sonu bırakılmalı

yanıt52
yanıt3
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title