Haberler

MHP lideri Bahçeli ilk seçim mitinginde Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak 6'lı masaya çağrıda bulundu

Güncelleme:

Sivas'ta düzenlenen partisinin ilk seçim mitinginde konuşan Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "CHP'in başındaki zat Türkiye'nin karşısına geçen mihrak olup çıkmıştır" dedi. 6'lı masaya da Kılıçdaroğlu'yla ilgili bir çağrıda bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı adaylığına soğuk mesajlar vermenin dışında bir şey yapmıyorlar. 6'lı ganyanın 5 parti başkanı Kılıçdaroğlu'nu mutlaka sorgulamalıdır" ifadelerini kullandı.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sivas'ta düzenlenen partisinin ilk seçim mitinginde konuştu. "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı mitingde Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

"CHP'NİN BAŞINDAKİ ZAT, TÜRKİYE'NİN KARŞISINA GEÇEN MİHRAK OLMUŞTUR"

Kılıçdaroğlu'na ilişkin Bahçeli, "CHP'in başındaki zat Türkiye'nin karşısına geçen mihrak olup çıkmıştır. İnsanlarımızı birbirine düşürmenin derdindedir. Gözünü hırs bürümüştür. Hiçbir lafı Türkiye'nin yararına değildir. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iradesini kiraya vermiştir. Demirtaş ile Soros'çu Kavala'nın avukatı olmuştur. Ağzından PKK terör örgütüne kınama lafı çıkmamıştır. FETÖ'ye karşı hiçbir tepkisi duyulmamıştır. Daha da vahimi terörle mücadeleye partisiyle 'hayır' demiştir" dedi.

"6'LI MASANIN 5 PARTİ BAŞKANI, KILIÇDAROĞLU'NU SORGULAMALI"

Sözlerini 6'lı masaya çağrıda bulunarak sürdüren Bahçeli, "Net tuhaf ki diğer zillet ortaklarından hiçbir itiraz bulunmuyor. Medya üzerinden, kapalı kapılar ardından, dolaylı yollardan Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına soğuk mesajlar vermenin dışında bir şey yapmıyorlar. 6'lı ganyanın 5 parti başkanı Kılıçdaroğlu'nu mutlaka sorgulamalıdır" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli ilk seçim mitinginde Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak 6'lı masaya çağrıda bulundu

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

"2023 yılında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinin ilk açık hava toplantısını Sivas'ta yapıyor, kampanya dönemini buradan başlatıyoruz. Cumhuriyete giden yolun ilk adımı nasıl bu vilayette atılmışsa, biz de benzer bir adım atıyoruz. Cumhuriyet'in 100.yıl dönümüne doğru yürüyoruz. Yürüdükçe hainleri titretiyoruz. Bizim derdimiz Türkiye'nin istikbalidir. Derdimiz milli bekamızdır.

"ZAMAN DEĞİŞSE DE OYUN AYNIDIR"

Zaman değişse de oyun aynıdır, alçaklığın şemasında değişiklik görülmemiştir. Zalimler Cumhuriyeti'mizin ilanına engel olamadılar. Binbir felaketi göğüsleyen vatan ve millet sevgisine zarar veremediler. Ne yapsalar boştur. Zira bağımsızlık Türk milletinin kaderiydi.

MHP lideri Bahçeli ilk seçim mitinginde Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak 6'lı masaya çağrıda bulundu

"BİZİM ADAYIMIZ BELLİDİR"

Türkiye düşmanları ile olanlar bizimle olamaz. Bütün yollar da 2023 seçimlerine açılmaktadır. Bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi ve çok güçlü bir MHP grubu ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir.

MHP lideri Bahçeli ilk seçim mitinginde Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak 6'lı masaya çağrıda bulundu

"ZİLLET İTTİFAKI YIKIMDIR, YALANDIR"

Zillet İttifakı ise yıkımdır, yalandır. Samimiyetleri sahte sevgileri sanal, sadakatleri samandır. CHP'nin başındaki zatın hiçbir lafı da Türkiye'nin lehine değildir. Ağzından terör örgütüne tek bir kınama dahi çıkmamıştır.

MHP lideri Bahçeli ilk seçim mitinginde Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak 6'lı masaya çağrıda bulundu

"ENFLASYON CANAVARININ BAŞI MUTLAKA EZİLECEK"

Enflasyon canavarının başı da mutlaka ezilecek. Biz süper güç Türkiye'ye milli birlik ve kardeşlik içinde mutlaka terfi edeceğiz. Bizde laf yok icraat vardır. Bizde yalan yok gerçek vardır. Milliyetçi Hareket Partisi, bu muazzam hedeflere vasıl olmak için canla başla çalışmaktadır. Türkiye aranan, beklenen ve izlenen ülke mertebesine çıkmıştır. Türkiye'nin yarınları aydınlıktır."

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Devlet Bahçeli AK Parti MHP Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500

Yorumlar (6)

mehmet Yılmaz:

insanlara zillet deyip birde oy istemek garip

72
23
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Bahçeli neden etrafına soğuk soğuk bakıyor? Hasta mı bu adam? Eğer hastaysa çekilsin köşesine..

59
18
yanıtYanıtla
Lider onbes onbes:

Fabrikalar satilirken konusmayanlar,multeciler akin akin gelirken,vatandaslik verilirken konusmayanlar miting mi?yapmis ilginc...

53
22
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Yaşlı kurt seviliyorsun. Yine haklı çıktın. Az önce Gürsel Tekin acik ve net söyledi hdp ye bakanlık verilebilir dedi. Her evden hdp ye oy verenler acaba hangi bakanlığı gizli ortaklarına verecek

7
24
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Sen 6lı 9lu masayı bırak da partini, dolayısıyla kendini kurtarmaya çalış önce... Yoksa partin yoksa sen de yoksun.

21
4
yanıtYanıtla
Doğuş:

6 lı masa ile uğraşacağına yüzde 6 ya düşen oy un ile uğraş

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title