Haberler

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı son yolculuğuna uğurlandı Hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı binlerce vatandaşın katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Mhp Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı son yolculuğuna uğurlandı

ADANA - Hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı binlerce vatandaşın katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde önceki gün geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Cuma Namazına müteakip tarihi Hoşkadem Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Merhum Başkan Nihat Atlı'nın cenaze törenine Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK parti ve MHP milletvekilleri, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları, AK Parti önceki dönem Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zembilci, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partili partisiz Kozanlı vatandaş katıldı.

MHP Kozan İlçe Başkanı Merhum Nihat Atlı'nın cenaze törenine MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın yanı çok sayıda çelenk gönderdi.

Başkan Atlı'nın cenazesi tarihi Hoşkadem Camii'nde binlerce vatandaşın katılım ile kılınan cenaze namazının ardından Kozan Aile Mezarlığında toprağa verildi. Atlı Ailesi ve MHP Kozan İlçe Teşkilatı cenaze sonrası taziye dileklerini kabul etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Nihat Atlı Kozan MHP Politika Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title